Política01/04/2019

Biel Company promet que abaixarà l'IRPF i eliminarà l'impost de donacions i successions

El president del PP balear es compromet a rebaixar les contribucions a les rendes inferiors a 30.000 euros

Ara Balears

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha explicat aquest dilluns el seu compromís per la reducció d'impostos amb una rebaixa de l'IRPF a les rendes que no superin els 30.000 euros, per tal que "les classes mitjanes i baixes paguin menys". Company també ha assegurat que eliminarà l'impost de donacions i successions en cas que governi.

Segons el candidat a la presidència del Govern balear, el PP "fa mesos que treballa en aquesta baixada d'impostos", que va ser presentada al Parlament i rebutjada pel Govern d'Armengol, perquè "volen que les rendes mínimes i baixes vegin reflectida aquesta reducció en la declaració de la renda".

Cargando
No hay anuncios

L'altra mesura del PP en matèria d'impostos serà "l'eliminació dels impostos de donacions i successions", ja que "la gent que ha de donar la casa als seus fills o nets no ha de pagar res perquè ja ho ha fet tota la seva vida".

El president del PP balear ha explicat aquestes mesures a la junta del Col·legi de Gestors Administratius de les Balears, amb els quals s'ha reunit en companyia dels candidats al Consell de Mallorca i la batlia de Palma, Llorenç Galmés i Mateu Isern.