Política 30/07/2019

Baleària es converteix en la naviliera oficial de l'Estrella Damm Open de pàdel

El torneig es durà a terme als municipis de Maó i Sant Lluís entre els dies 6 i 13 d’octubre d’enguany

Iván Martín
2 min
Responsables de Baleària i de la FFTM han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració.

MaóLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i Baleària han signat un conveni segons el qual l’empresa de transport marítim es converteix en col·laborador local i naviliera oficial de l’Estrella Damm Menorca Open del circuit World Padel Tour, que es durà a terme als municipis de Maó i Sant Lluís entre els dies 6 i 13 d’octubre d’enguany. Segons l’acord, l’empresa marítima es compromet a facilitar el transport de persones i dels vehicles de càrrega necessaris per al muntatge de l’esdeveniment esportiu. D’altra banda, la naviliera també està treballant per oferir diferents ofertes especials per viatjar a Menorca durant aquests dies.

D’aquesta manera, Baleària incorpora la seva imatge a l’Estrella Damm Menorca Open, cosa que implica estar present en tota la comunicació global i internacional que se’n faci, així com la possibilitat de dur a terme accions de màrqueting amb l’ambaixadora de l’esdeveniment, Gemma Triay. La presidenta de la FFTM, Susana Mora, ha valorat la implicació de Baleària i ha recordat el seu compromís amb la millora del transport marítim: “Tots sumam per fer possible la celebració a l’illa d’un esdeveniment esportiu de primer nivell i d’abast mundial, que ens donarà una gran visibilitat i que confirma i reforça l’estratègia seguida per posicionar l’illa com una destinació única per a l’esport”.

Per la seva banda, la directora comercial i màrqueting de Baleària, Verónica Catany, ha destacat que aquesta acció forma part del compromís de la companyia amb els territoris on opera: “Aquestes sinergies contribueixen a impulsar esdeveniments socials, culturals o esportius a l’illa, que alhora, ajuden a millorar la demanda fora de la temporada estival”. Menorca es convertirà en una de les seus que albergaran entre el 2019 i el 2022 les proves del circuit gran del campionat internacional de pàdel, amb l’impacte econòmic i la projecció internacional que això comportarà per a l’illa i per a la marca Menorca, en sintonia amb l’estratègia promocional seguida per la FFTM per projectar-la com a destinació única per a la pràctica esportiva.

stats