Eleccions
Política 17/09/2022

Armengol reivindica que "només el PSOE garanteix una Espanya verda, justa i feminista"

La presidenta del Govern ha participat aquest dissabte en el Consell Polític Federal de la formació al costat de tots els secretaris generals autonòmics

1 min
Sánchez i els secretaris generals autonòmics aquest dissabte a Saragossa

PalmaEl PSOE ha donat el sus electoral aquest dissabte a Saragossa, en el Consell Polític Federal del partit, que ha reunit tots els secretaris generals autonòmics de la formació. En la seva intervenció, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat que "només el PSOE garanteix una Espanya verda, justa i feminista".

La cap de l'Executiu illenc s'ha encarregat d'encetar el debat dels fons europeus, dels quals les Balears són la comunitat amb un major grau d'execució. "En el temps complex de la pandèmia, vàrem planificar el futur, pensam en l'Espanya del 2030, la que explicarem amb els fons europeus, la meitat dels quals gestionen les autonomies", ha remarcat. "És un exemple de cogovernança i confiança en les comunitats", ha afegit. A més, ha criticat el PP "per anar a Brussel·les a intentar posar bastons a les rodes perquè no arribassin els 140.000 milions d'euros".

Armengol ha desenvolupat els eixos d'aquests fons europeus, entre els quals destaca el de la transició verda. "A les Balears ens enorgulleix ser els primers del sud d'Europa a produir hidrogen verd". Així mateix, ha incidit que "el meu cap i la meva ment són els joves, el present i futur d'aquest país". En aquest sentit, ha posat en relleu "el canvi quantitatiu i qualitatiu" que suposa l'aposta per la Formació Professional (FP). "A les Illes estam convençuts que és la millor estratègia", ha reivindicat.

stats