Política 14/04/2022

Armengol reivindica la II República com "un avanç per al país que va dur drets socials, llibertat i democràcia"

Per part seva, Podem ha manifestat que ha arribat l'hora d'"implantar un nou sistema polític"

ARA Balears
1 min
Francina Armengol, en una roda de premsa.

PalmaLa presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha reivindicat aquest dijous la II República com "un avanç per al país que va dur drets socials, llibertat i democràcia". Així ho ha expressat la cap de l'Executiu, a través del seu compte de Twitter, amb motiu de l'aniversari de la proclamació de la II República, que va tenir lloc el 14 d'abril de 1931.

"Ara que l'autoritarisme ataca Europa i alguns encara neguen la dictadura, recordem que qui oblida el passat està condemnat a repetir-lo", ha manifestat Armengol. "Defensem junts els valors democràtics", ha conclòs la presidenta.

Per la seva banda, Podem ha assegurat que "ha arribat l'hora d'una nova República" i d'"implantar un nou sistema polític que garanteixi una democràcia participativa, neta, plena i lliure de privilegis, corrupció i impunitat".

En un comunicat, el partit morat a les Balears ha expressat el seu "compromís amb les víctimes del franquisme" i amb "un nou horitzó republicà". A més, ha destacat el seu "reconeixement a la forma de govern legal i legítim de la República".

stats