Política09/09/2018

Primer pas per a la gratuïtat dels aparcaments de Son Espases i Can Misses

Al ple del Parlament es votarà la proposta de llei, també s'hi debatran els pressupostos de 2019

Efe

PalmaEl ple del Parlament farà, dimarts, el primer pas per a la gratuïtat dels aparcaments dels hospitals Son Espases i Can Misses, amb la votació de la proposta de llei. A la sessió també es debatran els pressupostos de 2019.

Les esmenes a la totalitat del PP, Ciutadans i el Pi contra la llei agrària també seran objecte de debat en el primer ple del nou curs parlamentari, que començarà dimarts a les 9 h.

El grup popular qüestionarà les inversions en infraestructures educatives mitjançant una moció i, a més, interpel·larà el conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, en relació amb les inversions del seu departament al llarg d'aquesta legislatura.

Cargando
No hay anuncios

En el torn de preguntes de control a l'executiu, la presidenta Francina Armengol n'haurà de respondre tres sobre els abocaments d'aigües residuals que s'han produït aquest estiu i el dany que han provocat a la imatge turística de les illes.

A més, el PP preguntarà al conseller d'Educació i Universitat, Martí March, quants infants començaran aquesta setmana el curs escolar en barracons en comptes d'aules.

Cargando
No hay anuncios

El termini d'aprovació del Règim Especial Balear (REB) serà objecte d'una altra pregunta i també les sancions imposades pel Govern a plataformes i particulars en aplicació de la normativa sobre lloguer turístic.

Les dades de l'atur, les urgències, el transport per carretera i la Llei d'habitatge seran també objecte de preguntes a membres de l'executiu, segons recull l'ordre del dia del proper ple.