Política 15/01/2020

Antonio Diéguez Seguí repeteix en el càrrec com a president del Consell Consultiu

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit a la presa de possessió del president i de la consellera secretària

Ara Balears
1 min
Antonio Diéguez Seguí jurant el càrrec

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit aquest dimarts a la presa de possessió del president i de la consellera secretària del Consell Consultiu de les Illes Balears. D’aquesta manera, Antonio Diéguez Seguí repeteix en el càrrec de president de l’òrgan, mentre que Maria Ballester Cardell ho fa en el càrrec de consellera secretària.

Armengol ha agraït la feina que Diéguez i Ballester varen desenvolupar durant la legislatura passada i ha destacat "l’exigència" dels seus càrrecs per "garantir el compliment de l’ordenament jurídic". En la mateixa línia, Armengol ha valorat el Consell Consultiu com un òrgan que permet "la construcció d’un model de societat modern, efectiu i plenament democràtic". També ha traslladat la voluntat del Govern per treballar des de la lleialtat institucional per tal de desenvolupar polítiques dotades amb plena estabilitat i que permetin aportar solucions efectives per al conjunt de la població de les Illes Balears.

Nomenaments

Antonio Diéguez és llicenciat en Dret per la UIB i en Filosofia i Lletres per la Universitat de València. Ha estat advocat en exercici. Té més de 30 anys d’experiència als tribunals Civil, Mercantil, Penal i Contenciós Administratiu. Des del 2015 és membre del Consell Consultiu. Repeteix en el càrrec com a president de l’òrgan.

Maria Ballester és doctora en Dret Públic i professora de Dret Constitucional a la UIB. La seva línia d’investigació principal és l’organització institucional de l’Estat i el sistema autonòmic. Ha estat membre del Consell Consultiu des del 2009 i repeteix en el càrrec com a consellera secretària.

stats