Política27/12/2013

Gallardón, sobre l'avortament: "No és un dret, és un drama"

El ministre de Justícia defensa en dues entrevistes a l''Abc' i 'La Razón' que la nova llei és la "més progressista" de l'executiu espanyol i que "no es modificarà al Congrés". Assegura que ell tindria un fill amb "malformacions greus" per "convicció personal"

Ara

BarcelonaEl ministre de Justícia espanyol, Alberto Ruiz-Gallardón, assegura que la reforma de la llei de l'avortament és un "compromís" del PP en el seu programa electoral i que, per tant, "no es modificarà al Congrés". Així ho ha remarcat aquest divendres en dues entrevistes a l''Abc' i 'La Razón', en què ha defensat que l'avortament "no és un dret" sinó "un drama", tant per al concebut com per la dona i per la societat en general, segons el ministre.

El titular de Justícia sosté que aquesta reforma és "la més progressista" de l'executiu de Mariano Rajoy, i es mostra convençut que "una part important" de la societat espanyola defensa la reforma des d'un "plantejament ètic i un principi moral", al marge de "conviccions religioses".

Cargando
No hay anuncios

Gallardón, que assegura que ell tindria un fill amb "malformacions greus" per "convicció personal", considera que aquesta llei "situarà Espanya a l'avantguarda del segle XXI" i que "marcarà una línia que serà seguida a Europa".

El ministre evita comentar les veus disconformes en el si del PP amb la reforma de la llei i assegura amb rotunditat que "tot el govern" dóna suport al text.