Política 10/05/2022

Alaior compra un terreny per 400.000 euros per construir habitatge públic

Es destinaran 1,4 milions d'euros a la compra del solar de l'antiga fàbrica de Coinga

Iván Martín
1 min
El batle José Luis Benejam parlant amb un ciutadà.

ALAIORL'Ajuntament d'Alaior comprarà un solar per 400.000 euros per construir Habitatge de Protecció Oficial. Es tracta d'una de les diferents inversions anunciades aquest dimarts per la institució, després de modificar els pressupostos i incorporar-hi una partida de 4,8 milions d'euros dels romanents de tresoreria.

El batle, José Luis Benejam, ha atribuït la inversió "a la bona gestió econòmica" del municipi i ha recordat que les actuacions que s'executaran són "demandes ciutadanes". D'altra banda, es destinaran 1,4 milions d'euros a la compra del solar de l'antiga fàbrica de Coinga, on es preveuen infraestructures com una sala multifuncional, més habitatge públic o zona d'aparcament.

A més, uns 200.000 euros seran per asfaltar el camí dels Horts de Cala en Porter i 130.000 euros per al carrer Ciutadella. A l'àrea social es dedicaran 20.000 euros en ajudes d'emergència i s'incrementaran capítols com el Fons Menorquí de Cooperació per a persones refugiades d'Ucraïna i fins i tot per reforçar els serveis per les festes patronals de Sant Llorenç.

Finalment, s'utilitzaran 150.000 euros per a les obres de construcció del nou Casal Jove, mentre que els 1,1 milions d'euros que quedaran es traspassaran a obligacions pendents de l'exercici anterior.

stats