Política 11/02/2020

Aina Calvo, nova delegada del govern espanyol a les Illes Balears

El Consell de Ministres n'ha aprovat el nomenament aquest dimarts

Ara Balears
1 min
Aina Calvo és el tercer alt càrrec de les Illes al Govern de Sànchez

PalmaEl Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts el nomenament de l'exbatlessa de Palma, Aina Calvo, com a nova delegada del govern espanyol a les Illes Balears. L'aprovació del reial decret ha confirmat un secret que s'havia destapat ja aquest cap de setmana i que posa fi a l'etapa de Ramon Morey i a la interinitat d'aquest càrrec.

Fins ara Ramon Morey era el delegat en funcions del govern espanyol a les Illes d'ençà que fou nomenat per l'actual consellera d'Hisenda, Rosario Sánchez. Morey continuarà com a secretari general a la Delegació. Última Hora apunta que, atès que el PSOE i Unides Podem governen en coalició, els socialistes tenen reservat el nomenament d'Estat, o sigui, els d'Exterior, Interior i autonòmics.

Aina Calvo (Palma, 1969) és llicenciada en Filosofia i Lletres (1992), doctora en Ciències de l'Educació (1997) i professora del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears. A més de batlessa de Palma del 2007 al 2011, ha estat diputada socialista al Parlament balear (2003-2004), i entre el 2004 i el 2006 també va formar part del Ministeri d'Exteriors com a subdirectora general de Cooperació i Promoció Cultural Exterior.

stats