Publicitat
Publicitat

El PP torna a demanar la dimissió de Biel Barceló

Marga Prohens ha acusat el Govern de portar "una política erràtica i caòtica" en matèria turística, una de les àrees més rellevants per a l'Executiu balear

La portaveu del PP al Parlament,  Marga Prohens , ha insistit aquest dimarts que el vicepresident i conseller de Turisme, Biel Barceló, "no pot continuar més en el càrrec" perquè és el "màxim responsable" de la presumpta trama del cas Contractes, que involucra l' ex-cap  de campanya de  MÉS, Jaume  Garau.

Prohens  s'ha referit a aquest tema en els passadissos del Parlament després que aquest dimarts Barceló ha anunciat el cessament del director de l'Agència de Turisme de Balears ( ATB) , Pere Muñoz, denunciat per la Fiscalia Anticorrupció per prevaricació i tràfic d'influències en la contractació de  Garau .

La portaveu popular s'ha mostrat estranyada per aquest anunci del vicepresident, ja que la setmana passada va dir que no cessaria Muñoz, i ha acusat el  Govern  de portar "una política erràtica i caòtica" en matèria turística, una de les àrees més rellevants per a l'Executiu balear.

"El màxim responsable d'aquesta presumpta trama, respectant l'actuació de la justícia, és Biel Barceló, perquè tenia un contacte directe amb  Garau , que era el seu cap de campanya; qui va donar l'ordre als seus subordinats de no contractar Garau  va ser Barceló. Ens mantenim que no pot continuar en el càrrec", ha emfatitzat.

Segons  Prohens , Barceló ha de dimitir perquè és "una figura política molt tocada, ja que o no va donar l'ordre i va mentir, o ha de dimitir perquè quan dona una ordre ningú li fa cas".

Sobre el cas dels contractes de MÉS, el PP va presentar divendres passat una proposició no de llei en la qual demana que la Sindicatura de Comptes revisi els contractes adjudicats per les diferents  conselleries  a  Garau  i que Intervenció de la Comunitat Autònoma determini si els preus dels contractes estaven inflats o eren els del mercat.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF