Política14/05/2018

MÉS acusa al PP de Rajoy d'aplicar "un 155 encobert" a Balears

El portaveu de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha assegurat que "Rajoy i Salom estan marcant la ruta al president del PP balear"

Efe

PalmaEl portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha afirmat avui que el president del Govern, Mariano Rajoy, i la delegada del Govern a les Illes Balears, Maria Salom, "estan marcant el full de ruta" del president del PP balear, Biel Company, que "es troba sense relat" polític.

Amb les seves directrius, Rajoy i Salom estan "tirant per terra el discurs regionalista" que Biel Company pretenia defensar a Balears.

En roda de premsa, Ferrà ha lamentat també que el president del Govern estigui aplicant un "155 encobert" a Balears, després que s'hagi vist "obligat a flexibilitzar la seva postura" a Catalunya davant la necessitat de disposar dels vots del PNB per aprovar els pressupostos generals de l'Estat del 2018.

Cargando
No hay anuncios

"El PP pretén traslladar la seva fúria amb Catalunya a les Illes Balears per no perdre corda davant Ciutadans", ha subratllat el portaveu nacionalista.

Ferrà s'ha referit a la rivalitat entre el PP i Ciutadans pels vots, de la qual es desprenen les mesures contra Catalunya i Balears que el govern de l'Estat està adoptant.