Part Forana 05/01/2021

Els Reis d'Orient visiten la Part Forana de Mallorca

A alguns municipis de l'illa Ses Majestats han arribat amb descapotable

Catalina Riera
1 min
Els Reis d'Orient passejant per Inca.

PalmaLa pandèmia del covid-19 no impedeix als Reis Mags dur els regals als més petits de casa. Encara que aquest any no se celebri la tradicional cavalcada, Ses Majestats es passejaran pels carrers dels municipis de la Part Forana de Mallorca amb la intenció que els residents els puguin veure des dels portals o balcons de casa. L'objectiu dels ajuntaments és evitar aglomeracions.

A Inca, per exemple, els Reis Mags han començat a passejar-se al voltant de les 16.30 h. Han arribat amb cotxes descapotables i els nins i nines que els vulguin veure ho podran fer des del seu domicili.

A alguns nuclis de Manacor també han arribat. A les 16 h han començat un recorregut pels carrers de s'Illot, a les 17 h passaran per Cala Murada i mitja hora després es passejaran per Manacor i Portocristo. Son Macià haurà d'esperar fins a les 19 h per veure Ses Majestats des dels balcons i portals de casa.

A Muro els Reis d'Orient també han passat al voltant de les 18 h i han recorregut els carrers del municipi.

A municipis de la serra de Tramuntana, com per exemple Sóller, Ses Majestats ja han arribat aquest matí. A les 11 h es passejaven pel port de Sóller amb carrosses plenes de regals i a les 15 h ja eren al centre del poble. Han recorregut els carrers saludant les famílies.

Pel que fa a Maó (Menorca), els Reis d'Orient han arribat amb avió a l'aeroport.

stats