Part Forana 29/05/2024

Front comú per prestigiar i dinamitzar la formació i l’ocupació al Pla de Mallorca

Volen una oferta formativa de qualitat, facilitar l'adequació entre formació oferida i la demanda del teixit empresarial

Tot Pla
1 min
La Taula de Formació, ocupació i empresa duta a terme a l'Ajuntament de Petra

PetraLa taula de formació, ocupació i empresa va dur a terme una reunió convocada per la Mancomunitat del Pla de Mallorca a Petra. Aquesta és una plataforma de participació que aglutina més de 25 entitats per impulsar la formació i ocupació en el Pla de Mallorca, tenint en compte les necessitats de les empreses.

Hi són presents diferents administracions públiques, el teixit empresarial, el sector acadèmic, els agents econòmics i socials, entre d'altres.

A sessió d'avui hi han participat la presidenta de la Mancomunitat Pla de Mallorca, Joana Maria Pascual, la presidenta del SOIB, Catalina Jiménez, la directora del Servei d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat Empresa de la UIB, Maria del Mar Socias i el director de l'Institut de Qualificacions professionals de les Illes Balears, José Manuel Martínez, entre d'altres.

Les entitats que formen part de la taula volen una oferta formativa de qualitat, facilitar l'adequació entre formació oferta i la demanda del teixit empresarial; gestionar instruments per difondre l'oferta formativa, fomentar i prestigiar la formació professional i els certificats de professionalitat; impulsar i dinamitzar accions conjuntes específiques en temes d'interès compartit, etc.

stats