Part Forana 11/05/2022

Portopetro tindrà una nova plaça amb aparcaments i un mirador

L'Ajuntament de Santanyí ha presentat el projecte que es començarà a fer a final d'any

ARA Balears
1 min
Projecte de la futura plaça a Portopetro

L'Ajuntament de Santanyí ha anunciat que construirà una nova plaça sobre l'actual aparcament que hi ha al costat de l'església de Portocristo. En el projecte també s'hi preveu construir places per a vehicles i un mirador.

Es tracta del solar que ocupava l'hotel Portopetro, esbucat l'any 2018, i que el Consistori va adquirir amb la intenció que es convertís en un espai per als veïns, segons ha informat en una nota de premsa. Així com ha explicat la batlessa Maria Pons, "fa temps que l'Ajuntament volia envestir aquest projecte, ja que Portopetro no disposa d'una plaça d'aquestes característiques". Durant les obres, s'aprofitarà per tapar l'aparcament que ocupa el solar de l'antic hotel, que serà modernitzat i millorat.

En concret, el projecte inclou un aparcament en planta baixa que doni cabuda a 20 vehicles. La zona per aparcar tindrà accés des del carrer de Cristòfol Colom, i es crearà un mirador sobre la coberta d'aquest aparcament. El resultat serà, a més de la plaça i l'espai per estacionar, "tenir un mirador amb molt bones vistes sobre el port de Portopertro", han explicat des de l'ajuntament.

stats