L'IES Mossèn Alcover de Manacor guanya el IV Concurs d'activitats de prevenció de violència de gènere

La UIB valora el moviment educatiu del centre duit a terme durant el curs passat

L’IES Mossèn Alcover ha esta guardonat amb el 1r premi del IV Concurs d’activitats de prevenció de la violència de gènere desenvolupades a institucions educatives no universitàries, convocat per la UIB. El premi està dotat amb 900 euros i s’hi havien de presentar totes les activitats sobre aquesta temàtica fetes al centre durant el curs 2018-2019.

El centre de Manacor havia treballat aquest tema com a eix transversal a través de diverses activitats en què participà tota la comunitat educativa: concurs de camisetes, un 'mannequin challenge' al pati amb alumnat voluntari, representació de l’obra 'Matrioxka' a Manacor i al teatre Principal de Palma, cartells, assistir a l’obra de teatre 'Amor oscuro' de Lorca, col·loquis, xerrades, celebració del 25-N, còmics, dibuixos i murals, exposició de dones inventores...

Al lliurament de premis, en nom de l'IES Mossèn Alcover hi varen assistir Toni Gayà (director del centre), Aina Vicens (coordinadora de coeducació del curs passat) i Pi Subirats (del Departament de Dibuix).