Parlament
Política Parlament 20/06/2023

Nega la violència de gènere i carrega contra els immigrants: així és l'ultraconservador Le Senne

El nou president del Parlament és advocat i economista i ha estat secretari de l'entitat ultraespanyolista Societat Civil Balear

2 min
El nou president del Parlament, Gabrielle Le Senne.

PalmaEl nou president del Parlament, Gabriel Le Senne (Palma, 1977), és advocat i economista. Ha escrit el llibre Dios nos hizo libres. Apología del cristianismo y el liberalismo i ha estat secretari de l’entitat ultraespanyolista Societat Civil Balear.

Actualment, té una columna a Mallorcadiario.com, espai que aprofita per negar la violència masclista, el canvi climàtic, carregar contra el col·lectiu LGTBI, també contra els migrants i el català, entre altres. "Tenim la Igualtat, que no és la igualtat davant la llei de tota la vida, sinó tot el contrari. És la discriminació, però positiva, perquè ho diuen ells", va escriure Le Senne en un article nomenat 'Supergay'.

En aquest mateix escrit, criticà que les productores de cinema hagin adaptat les pel·lícules "als nous valors de la societat" i va fer befa del personatge Heimdall -un déu nòrdic-, qui en una pel·lícula estava encarnat per un actor negre. "És més negre que el carbó. Perdó per això de negre; vull dir de color (fosc). Afroamericà. Racialitzat. El que sigui", apuntà.

Le Senne també qüestiona la ideologia de gènere. "Teòricament protegeix les dones i els trans, però en realitat, acaba amb ells i confon a tots, perquè elimina els sexes. Instagram acaba de censurar la publicació d'un estudi científic que mostrava que els homes tenien avantatge en uns certs esports".

I no només això, a l'article també titlla de "desenfrenament" les diferents orientacions sexuals. Le Senne apunta a una censura a l'hora d'opinar respecte del col·lectiu LGTBI amb aquest criteri. "Encara que no estiguin d'acord en tot o part del que antecedeix, si no veuen que tot això condueix a l'erosió de les nostres llibertats, d'expressió, de pensament, de premsa, i fins a religiosa, amb el temps", critica.

No només a la seva columna difon aquest tipus de missatges, sinó també per les xarxes socials on -o bé escriu o bé retuita- moltes piulades relacionades amb aquestes temàtiques. En un tuit que ha compartit recentment es titlla als d'esquerres com a "xusma que defensa l'existència de la violència de gènere".

Le Senne compartint un tuit que nega la violència de gènere

A més, Le Senne ha carregat en diverses ocasions, contra l'eutànasia i s'ha manifestat també en contra de l'avortament. Considera que actualment s'està ajudant les dones a "matar els seus fills" en comptes de "brindar-los suport per ser mares".

Respecte de la vacunació contra la Covid, Le Senne també té una postura clara: està en contra de la vacunació, titlla la campanya estatal de "criminal" i apel·la a la "immunització natural". A més, en un tuit publicat el 2020, acusa el Govern de voler matar als majors amb una "punxadeta gratis" alhora que critica que les residències d'ancians estassin tancades durant la pandèmia: "Ara ja no demaneu que us visitem i cuidem, no sigueu egoistes".

stats