20/03/2022

Darder i RDT sentencien el Mallorca

2 min

Fins que no ha sortit Abdon Prats a la segona part, només hi havia un jugador mallorquí sobre la gespa del RCD Stadium, Sergi Darder. El problema per al Mallorca és que Darder juga amb l'Espanyol i, a més a més, n'és el millor. El d'Artà i Raúl de Tomàs són els dos cervells que sostenen l'equip de Vicente Moreno. Una jugada del migcampista i una rematada del davanter han estat suficients perquè el Mallorca dimitís del partit i no sabem si de la Primera Divisió. L'equip de Luis García Plaza, que sembla estar tranquil, perquè diu que les decisions sobre la seva continuïtat les prenen des dels Estats Units, no ha tingut ni la més mínima possibilitat ni tan sols d'empatar.

A Cornellà el Prat, el Mallorca ha tornat a exhibir mala imatge, la que l'ha menat a la perillosa posició en què es troba quan queden nou jornades per al final de la temporada. No ha tingut ni força ni recursos ni capacitat de reaccionar. Tampoc des de la banqueta no ha aparegut cap senyal de rebel·lia, ja que els canvis han arribat tard i malament. Mantenir al camp jugadors com Dani Rodríguez, Antonio Sánchez i Kang In Lee, que no aporten res, és un luxe que el Mallorca no es pot permetre, si la temporada que ve vol tornar a competir a la màxima categoria. Només quan ha entrat al camp Salva Sevilla ha aparegut una misèria de llum, però s'ha anat diluint davant la bona disposició defensiva de l'Espanyol. Tan sols una rematada de Muriqi a passada de l'andalús i que Oier ha enviat a córner és un bagatge molt pobre davant la perillositat d'homes com RDT, que ha estat a punt de fer el dos a zero, però que, aquesta vegada sí, Sergio Rico ha desbaratat. Molts d'aficionats esperaven un Mallorca semblant al que veiérem a la primera part del partit contra el Madrid, però no ha aparegut, perquè al primer contratemps -gol de l'Espanyol- ha tornat a cometre els mateixos errors de sempre i no ha sabut corregir-los. L'equip continua sense saber a què juga. Si fa unes setmanes parlàvem que cada partit era una final, ara ja no sabem com podem qualificar el que queda de campionat.

De moment, les dues setmanes que queden per anar a Getafe seran males de passar, pendents de si arriba o no cap decisió des d'Arizona. Dia 2 d'abril també a les dues del migdia, el Mallorca s'enfronta a l'equip de Quique Sánchez Flores, un altre que es juga el futur a la màxima competició. El Mallorca viatjarà a Madrid amb dues baixes importants, Antonio Raíllo i Jaume Costa, i amb una feinada per recuperar anímicament un grup de jugadors que encadenen la sisena derrota consecutiva.

stats