17/06/2022

A l’atenció del senyor Nicolas Cage

2 min

Admirat senyor Nicolas Cage, li escric aquesta carta oberta esperant que potser algun dels seus mànagers és lector de l'ARA en anglès i l'hi farà arribar. Aviat s’estrenarà en aquest racó de món la seva pel·lícula The unbearable weight of massive talent, que tot i que està rodada a Croàcia (deu ser més barat) figura que passa a Catalunya. L’argument no pot ser més eròtic. Segresten la filla del president català perquè no es torni a presentar a les eleccions.

Considero que la pel·lícula s’hauria d’estrenar a Catalunya amb tots els honors. L’estic convidant formalment a venir. El president de veritat l’hauria de rebre en un palau que tenim (escolti, uns dels pocs edificis d’origen medieval que hi ha a Europa, només li dic això). La població catalana, a hores d’ara, se l’està imaginant a vostè departint amb el molt honorable Pere Aragonès (és el nostre president real) al Pati dels Tarongers, que és la part del palau on se solen fer les recepcions. Ell hi estaria d’acord, segur. Pensi, sobretot, que de Barcelona a Girona, si no hi ha cues, és un moment, i pot anar a El Celler de Can Roca. Jo, si vol, l’hi acompanyo (ara em miro l’agenda). A més, pensi que a Barcelona ara reobre l’Enigma, que és el restaurant de l’Albert Adrià. I si surt de nit, potser es troba en Piqué.

Em penso que a Palau hi ha d’haver un cartell de la pel·lícula firmat per vostè. Tinc particular interès, també, en conèixer els guionistes del film. Voldria preguntar-los com se’ls ha acudit la idea. A l’estrena, multitudinària, no hi faltaria el pa amb tomàquet. Sisplau, si hi està interessat contesti’m als comentaris d’aquest mateix diari. Sempre me’ls llegeixo. O segueixi’m a Twitter o Instagram. Senyor Cage, vostè es mereix una estàtua a Barcelona, com la Monyos (quan vingui l’hi explico).

stats