Mèdia 02/06/2022

'La vida moderna' de David Broncano s'acomiada dels oients

El comunicador prepara nous projectes amb la Cadena SER

1 min
Broncano en un moment de 'La vida moderna'

BarcelonaDesprés de 1.000 edicions i vuit temporades en antena, La vida moderna, el programa de David Broncano a Cadena SER, ha anunciat el seu adeu. El comunicador ho va anunciar durant l'emissió del dimecres. "Ens fa fins i tot pena dir-ho, però aquest és l'últim programa de la setmana, l'últim programa dels 1.000 que portem, i dona la casualitat que també és l'últim programa de La vida moderna", va dir Broncano.

Durant tots aquests anys, Broncano, acompanyat d'Héctor de Miguel (Quequé) i Ignatius Farray, s'ha convertit en un referent radiofònic per a les generacions més joves, que s'han acostumat al consum audiovisual a través de les xarxes. El programa, que es pot consumir a través de YouTube, ha arribat als 400 milions de reproduccions a través de la plataforma de vídeo. En el format de podcast, La vida moderna acumula 63 milions de descàrregues i 20 milions d'oients en els últims 4 anys, amb una mitjana total d'1,3 milions de descàrregues al mes, segons indica la Cadena SER.

Tot i que el de dimecres era l'últim programa, La vida moderna continuarà a la graella de la SER fins a final de l'estiu. Durant aquests mesos l'emissora oferirà resums dels millors moments seleccionats pels tres conductors de l'espai. Per altra banda, PRISA ha anunciat que Broncano, que segueix presentant La resistencia a Movistar+, ja treballa en nous projectes amb l'emissora.

stats