U2 tindrà una sèrie a Netflix sobre els seus orígens

El projecte de ficció és encapçalat per J.J. Abrams

ARA
1 min
U2 encenen l’estadi Olímpic de Montjuïc

BarcelonaLa banda irlandesa de rock U2 es convertirà en material d'una sèrie de ficció gràcies a Netflix. Segons ha avançat The Hollywood Reporter, J.J. Abrams, responsable de Perdidos, ja treballa en un projecte de ficció que explicarà l'origen del grup liderat per Bono, format l'any 1976 a Dublín.

La sèrie, que encara no té títol, està en una primera fase de desenvolupament. De moment, se sap que a més d'Abrams, que exercirà de productor, també hi participarà Anthony McCarten, guionista que va aconseguir una nominació a l'Oscar per Bohemian Rhapsody, pel·lícula centrada en la vida de Freddie Mercury, el cantant del grup Queen. Tot i que no es tenen gaires detalls de fins a quin punt U2 s'ha implicat en la sèrie, The Hollywood Reporter, citant fonts pròximes al grup, assegura que la banda en supervisarà el resultat final i hi donarà l'aprovació.

McCarten no només va fer la pel·lícula de Bohemian Rhapsody sinó que també està especialitzat en biopics. Va escriure La teoría del todo, sobre la vida de Stephen Hawking; El instante más oscuro, que recordava el nomenament de Winston Churchill com a primer ministre del Regne Unit en plena Segona Guerra Mundial; i Los dos papas, sobre la relació entre Jorge Mario Bergoglio (el futur papa Francesc) i el papa Benet XVI.

Al llarg de la seva carrera, U2 ha publicat catorze àlbums d’estudi, alguns de tan coneguts com The Joshua Tree, i ha venut més de 170 milions de discos a tot el món. La banda, que té un fort compromís social i polític, ha guanyat 22 premis Grammy.

stats