08/07/2024

Telecinco i el cas del fisioterapeuta fatxa

2 min
WhatsApp Image 2024 07 08 at 10.54.42

BarcelonaEn el programa matinal de Telecinco La mirada crítica havien previst una entrevista amb un "espanyol a França" per comentar el resultat de les eleccions. És una mica estrany perquè d'espanyols a França n'hi deu haver desenes de milers, però ves per on que a la pantalla apareix un tal Daniel Gimeno, presentat com un fisioterapeuta que viu a Tolosa, i que quan Ana Terradillos li dona pas aviat comença a desbarrar contra el resultat electoral. "Ha guanyat aquest popurri esquerranós, ben animat per altaveus com Mbappé, que ha condicionat el vot de gent que normalment no vota i aquest vot és el que els ha fet guanyar", es lamentava el tal Gimeno.

Aquí ja es començava a veure de quin peu calçava el fisioterapeuta. Venia a dir que el resultat era il·legítim perquè s'havia utilitzat futbolistes per mobilitzar vot. I continuava: "Qui ha fet els disturbis? No ha sortit cap votant de Le Pen a cremar coses. Mireu quines banderes hi ha", es preguntava. I llavors ha passat a atacar directament els mitjans: "Esteu normalitzant el discurs contra l'extrema dreta. I aquí no és una cosa d'esquerra o dreta, sinó que estem en una batalla de globalisme o no globalisme, i està guanyant el globalisme perquè és el que paga tots els altaveus", continuava davant la cara atònita de Terradillos, que ja no sabia on amagar-se i va decidir tallar-lo afirmant allò tan rebregat de: "Ens encanta parlar amb la gent del carrer".

Què havia passat? Doncs que davant la previsió d'una victòria de l'extrema dreta els productors del programa van buscar un espanyol fatxa resident a França. I la qüestió és: què fa un espanyol immigrat a França criticant l'agenda globalista? No és una gran contradicció?

stats