Ficció

Què fer quan t'agrada el teu amic (i ell no se n'adona)?

Netflix estrena la tercera temporada de 'Los Bridgerton', centrada en la història d'amor de la Penelope i el Colin

3 min
El Colin i la Penelope

BarcelonaEn la ficció romàntica, sigui literària o audiovisual, un dels tòpics més recurrents és el dels amics que s'acaben enamorant. A Los Bridgerton, com a bona sèrie nascuda d'una saga rosa, hi ha tòpics del gènere per donar i per vendre, i en la tercera temporada és el torn de l'amistat transformada en alguna cosa més. És una història que es cou des dels primers episodis, quan els espectadors descobrien que Penelope Featherington (Nicola Coughlan), l'aneguet lleig oficial, sospirava per Colin Bridgerton (Luke Newton), el seu amic des de la infància. La tercera entrega de Los Bridgerton tindrà dues parts: la primera s'estrena aquest dijous a Netflix i la segona un mes més tard, el 13 de juny.

Per a la tercera temporada, la producció de Shonda Rhimes ha decidit no seguir l'ordre dels llibres de Julia Quinn i s'ha saltat la història del Benedict, el segon dels germans Bridgerton, que teòricament era la que tocava tractar. La showrunner de la sèrie, Jess Brownell, ha justificat el canvi assegurant que la tensió entre la Penelope i el Colin no es podia allargar gaire més. "Hem estat veient l'enamorament de la Pen i com el Colin no s'adona de res. És una dinàmica que només es pot jugar durant un cert temps, fins que la cosa hagi de canviar. Realment ens va semblar el moment adequat per aprofundir en el que s'ha cogut entre ells. Pel que fa al Benedict, és un personatge tan divertit i els fans l'estimen tant que estem molt emocionats de poder jugar amb ell una mica més i deixar que es diverteixi una mica més abans de posar seny", explica en una entrevista a la revista Entreteniment Weekly.

En tot cas, Polin, sobrenom amb què els fans anomenen la unió formada per la Penelope i el Colin, és una de les parelles més estimades dels seguidors de la saga. Tot i que el que més es destaca d'ells és el vessant romàntic per sobre del sexual, els dos actors protagonistes asseguren que la sèrie seguirà sent tan sensual com en les anteriors temporades. De fet, Coughlan ha explicat que va demanar per contracte una versió editada dels episodis per a la seva família que no inclogui les escenes sexuals més explícites.

Les altres històries d'amor

L'enamorament del Colin no és l'únic terrabastall emocional que pateix la Penelope en aquesta temporada. Un altre dels fils conductors serà la seva amistat malmesa amb l'Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), que d'alguna manera és l'altre gran amor de la seva vida. L'Eloise sembla haver girat full i ha convertit l'estirada Cressida Cowper (Jessica Madsen) en la seva confident.

La tercera temporada de Los Bridgerton obre el focus, i no només se centrarà en la història d'amor de la parella principal. La vida sentimental dels altres personatges també tindrà cabuda en els nous episodis. En aquest sentit, un dels membres de la família Bridgerton que menys atenció havia rebut fins ara, la Francesca, la sisena del clan, fa un pas endavant. Abans de l'inici del rodatge, la productora va anunciar que havien fitxat una nova actriu, Hannah Dodd, per donar vida al personatge, que fins llavors havia estat interpretat per Ruby Stokes, que va deixar el drama romàntic per centrar-se en una altra sèrie de la qual era protagonista. El canvi ja deixava entreveure que la Francesca guanyaria protagonisme, i així serà: la noia fa el seu debut en societat per intentar trobar marit, una experiència que, inicialment, no troba gaire plaent.

Los Bridgerton és un dels grans fenòmens mundials de Netflix, que els últims mesos ha estat totalment abocada a la promoció de la sèrie. Els fans no han de patir per la seva continuïtat: quan es va estrenar la segona temporada, la plataforma ja va anunciar que havia renovat la sèrie per a una tercera temporada, la que ara s'estrena, i per a una quarta.

stats