Mèdia 10/03/2022

La sèrie 'Pep', d'IB3, guanya el premi Pello Sarasola al millor programa de les televisions autonòmiques

És un guardó que voten i entreguen els mitjans que formen part de la Forta

ARA Balears
1 min
Toni Gomila dona vida a Pep, el protagonista de la sèrie.

PalmaIB3 Televisió ha rebut el premi Pello Sarasola, que atorga la Federació d'Organismes o Entitats de Ràdio i Televisió (Forta), corresponent al 2020 per la sèrie Pep. Es tracta del guardó que voten i entreguen les televisions autonòmiques que formen part de la Forta al millor programa.

El director d'IB3 Televisió, Joan Carles Martorell, ha participat en l'acte, que s'ha fet a Saragossa, i ha expressat, en declaracions a Europa Press, la satisfacció per aquest reconeixement. A causa de la pandèmia, ha explicat Martorell, el 2020 no es va entregar el premi. A més, el guanyador del 2021 ha estat la televisió pública de les Canàries per la cobertura feta durant l'erupció del volcà de la Palma.

Amb tot, és la segona vegada que IB3 rep aquest premi, ja que el 2018 les televisions autonòmiques ja varen guardonar la sèrie Treu foc. Martorell ha destacat l'enorme visibilització de la sèrie Pep després que TV3 la compràs i que estigui disponible a Filmin i en obert a YouTube i el servei a la carta d'IB3.

Pep està produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd. Pep, el protagonista, és un petit empresari que viu en un poble tranquil de Mallorca. El seu pare, Josep, farmacèutic de tota la vida a la ciutat on viu, espera que el seu fill continuï amb la tradició familiar, però Pep no en vol saber res. Però tot fa un gir quan descobreix que el seu pare té Alzheimer i la seva vida canvia completament.

stats