Estrena televisiva

'Physical' i Sheila Rubin posen fi a l'imperi de l'aeròbic

La sèrie d'Apple TV+ ha fitxat Zooey Deschanel per a l'última temporada, que s'estrena avui

2 min
Una escena de la tercera temporada de 'Physical'

BarcelonaEl viatge d'autodescobriment de Sheila Rubin (Rose Byrne) a través de l'aeròbic acabarà aquest any. Apple TV+ estrena aquest dimecres la tercera i última temporada de Physical, que posarà punt final a la història d'empoderament d'una mestressa de casa als anys 80, quan decideix sortir de la seva zona de confort i acaba construint un imperi del fitness als Estats Units. La comèdia dramàtica creada per Annie Weisman incorporarà als nous episodis l'actriu Zooey Deschanel, que interpretarà la Kelly, una antagonista disposada a complicar molt la vida a la Sheila.

La segona temporada de Physical va acabar amb la protagonista convertida en una empresària triomfal que dominava tots els racons del mercat de l'aeròbic. Però amb l'arribada de la Kelly, l'imperi trontollarà. El personatge de Deschanel buscarà desbancar la Sheila amb els seus propis vídeos d'exercicis aeròbics, que el públic rebrà amb els braços oberts. La protagonista quedarà immersa en un mar de dubtes sobre ella mateixa i veurà com la seva autoestima comença a fer aigües. Tot plegat servirà a la seva rival per guanyar terreny i erigir-se en un dels referents de la comunitat fitness. Per si no fos prou, la Sheila també tindrà el cor dividit entre el seu marit i un home cap a qui sent una atracció desmesurada. En aquesta última temporada haurà de triar quin camí sentimental vol seguir, amb els riscos i els sacrificis que cadascun comporta.

Ambientada als paratges idíl·lics de San Diego, a Califòrnia, Physical també compta al repartiment amb Dierdre Friel, Paul Sparks i Rory Scovel i, des dels inicis, estava pensada com una sèrie de tres temporades. La seva creadora va imaginar-se la història en tres actes (rebel·lió, recuperació i redempció), cadascun dels quals correspon a una entrega de la ficció.

stats