Mèdia 13/07/2021

Paris Hilton torna a la televisió amb un programa de cuina

Netflix estrenarà 'Cooking with Paris' el 4 d'agost

2 min
Empresària, model, actriu, dissenyadora i cantant, Paris Hilton prové d’una llarga saga familiar d’empresaris exitosos que ha fet que visqués entre luxes tota la seva vida. La fama li va arribar l’any 2003 quan va participar al reality 'The simple life'

BarcelonaParis Hilton serà la presentadora de Cooking with Paris, un programa de cuina que Netflix estrenarà el 4 d'agost. L'espai, anunciat pel gegant televisiu ahir, constarà de sis episodis i estarà inspirat en el vídeo que la famosa va pujar l'any passat a YouTube en què cuinava una lasanya i que acumula més de 5 milions de visites. "Inspirada pel seu vídeo viral de YouTube, Paris ens portarà des de la botiga de queviures fins a la taula parada, i fins i tot podria aprendre a moure's per la cuina", va assegurar la companyia en un comunicat. "No és una xef experta i no intenta ser-ho. Amb l'ajuda de les seves amigues famoses, explorarà nous ingredients, noves receptes i exòtics electrodomèstics de cuina", explica Netflix.

La idea recorda el format que Selena Gómez va estrenar a HBO Max l'any passat, en què la cantant es posava davant dels fogons per aprendre receptes de la mà de xefs de tot el món i que va ser renovat per a una segona temporada. Per la seva banda, Cooking with Paris marca el retorn de Hilton a la televisió. Després d'anys allunyada dels focus, l'hereva de l'imperi hoteler que porta el seu cognom va estrenar el 2020 el documental This is Paris, una cinta de gairebé dues hores que va oferir una cara poc coneguda de la seva vida. Al film, Hilton va voler desvincular-se de la imatge conreada durant els anys en què va ocupar titulars per escàndols sexuals, problemes amb l'alcohol i assumptes pendents amb la justícia pels quals va arribar a ser sentenciada a presó el 2007.

Però a partir del 2010 la seva popularitat va caure davant d'una nova generació de celebritats més compromeses amb causes socials i allunyades d'estils de vida provocadors. "Veig molta gent que utilitza les plataformes per tenir una veu i marcar una diferència en les coses que de veritat importen", va explicar recentment. En el documental, Hilton va revelar que amb 16 anys la van dur a un internat de l'estat de Utah per a joves problemàtics en què va patir abusos verbals i físics al costat d'altres companyes, segons el seu testimoni.

stats