Mèdia 26/03/2021

José Ramón de la Morena es retira de la ràdio després de 40 anys en actiu

El periodista ho va anunciar al seu programa d'esports a Onda Cero, 'El transistor'

ARA
2 min
José Ramón de la Morena en una imatge d'arxiu

El locutor José Ramón de la Morena deixa la ràdio després de 40 anys de trajectòria professional. El periodista ho va anunciar dijous a la nit a l'inici d'El transistor, el programa d'esports que dirigeix i presenta a Onda Cero, emissora que li havia ofert renovar per dos anys més. "Aquest oferiment d'Onda Cero va ser al desembre, quan per a mi, en aquells moments, les meves preocupacions personals eren més profundes i elevades que aquesta feina, a la qual dec tot el meu benestar i el de la meva família", va explicar el periodista.

Tot i l'oferta de l'emissora, De la Morena va comunicar ahir dijous a la direcció que tancarà la seva etapa a la ràdio un cop s'acabi la temporada. "Aquells problemes del desembre s'han resolt, he tingut un fill que ha vingut al món sa i no vull repetir errors passats que ara no tindrien cap mena de justificació", continuava explicant el periodista. De la Morena va detallar que durant anys es va sentir amb la necessitat d'estar sempre a l'elit professional, una posició "que és molt cara i costa molt més del que val, perquè et pren coses que no pots recuperar". "Crec que ja no he de seguir arribant a casa cada dia de la setmana a les tres del matí, inclosos diumenges i festius", remarcava. José Ramón de la Morena va explicar que es retira de la ràdio però no de la professió, ja que considera que ser periodista és "com ser torero o pintor i no ho deixes de ser mai".

José Ramón de la Morena, nascut fa 64 anys, va començar la seva carrera professional el 1981 incorporant-se a la redacció d'esports de la Cadena SER. La seva gran oportunitat li va arribar el 1989, quan va començar a dirigir i presentar l'espai esportiu nocturn El larguero, amb el qual va aconseguir el lideratge de la franja superant el seu principal competidor, José María García. Després de 27 anys a la SER, on es va convertir en el referent de la informació esportiva nocturna, José Ramón de la Morena va fitxar per Onda Cero, emissora en què va iniciar El transistor.

stats