Mèdia 20/05/2022

Joaquín Manso, nou director d''El Mundo'

Substitueix Francisco Rosell, que ocuparà una posició directiva dins d'Unidad Editorial

A.P.
1 min
Joaquín Manso, nou director d''El Mundo'

BarcelonaJoaquín Manso serà el nou director d'El Mundo, segons ha anunciat avui el consell d'administració d'Unidad Editorial. Manso, que fins ara ocupava el càrrec de director adjunt, substitueix Francisco Rosell, que seguirà desenvolupant funcions directives dins del grup editorial. El nomenament es farà efectiu el 23 de maig.

Manso, nascut a Astúries, va cursar el màster de la Universidad CEU- San Pablo i El Mundo i és advocat assessor d'empreses per la Universidad de Comillas - ICADE. Lligat des del 2006 a les àrees de Tribunals i Investigació d'El Mundo, ha treballat en la cobertura del procés de pau del País Basc, els atemptats de l'11-M, el cas Bárcenas i el Procés. Abans de ser nomenat adjunt a la direcció del diari per Francisco Rosell el juliol del 2017, Manso ocupava el càrrec de cap de la secció de Nacional. En l'etapa de Casimiro García-Abadillo com a director va ser responsable de l'àrea d'Opinió. El nou director d'El Mundo col·labora en altres mitjans com RTVE, EsRadio i TeleMadrid.

Des d'Unidad Editorial asseguren que Manso, que haurà de liderar la transformació digital de la capçalera, "garantirà el rigor i la qualitat informativa que conformen els senyals d'identitat d'El Mundo".

stats