Sèries
Mèdia 01/08/2022

Jamie Campbell ('Stranger things') revela que va haver de ser ingressat pels seus problemes amb l'alcohol

Diu que a hores d'ara porta "set anys i mig net"

2 min
L'actor Jamie Campbell Bower, Vecna a 'Stranger Things'

BarcelonaEl boom de fama mundial i de reconeixement professional ha arribat a l'actor Jamie Campbell Bower massivament després de donar vida a Vecna, el terrible dolent de la sèrie Stranger things. Tot i això, la seva carrera en el món de la interpretació ve de lluny, ja que havia actuat en cintes com Caçadors d'ombres o a l'exitosa saga de Crepuscle. Ara, en ple auge de la seva fama, ha explicat que la potent pressió mediàtica que està vivint no l'afectarà tant com ho hauria fet abans perquè ja va patir una greu addicció a l'alcohol i, derivat d'allò, va acabar en un centre de salut mental, on el van ajudar a curar-se i a identificar els seus punts febles en relació a aquesta qüestió.

Campbell, de 33 anys, ha parlat recentment sobre això a les seves xarxes socials, on ha assegurat que a causa del seu alcoholisme va estar internat en un hospital de salut mental: “Fa 12 anys i mig era un addicte actiu. En aquell moment no només em feia mal a mi, sinó a tots els del meu voltant que més estimava. De fet, estava tan malament que vaig arribar a acabar en un hospital de salut mental”, ha revelat a Twitter. El britànic també agraeix que aquesta situació formi part del seu passat i que ha pogut rectificar tots els errors que va cometre quan no estava sobri: “Ara, ja fa 7 anys i mig que estic net. Vaig cometre molts errors en la meva vida però cada dia és una nova oportunitat per començar de nou. Així que, per a tots aquells que s'aixequin pensant «Oh Déu, una altra vegada no», els prometo que hi ha una sortida. Estic molt agraït de ser on soc avui. Estic molt agraït d'estar sobri. Estic molt agraït de ser-hi”, conclou l'artista.

“Cada dia és una oportunitat per tornar a començar, expiar els errors i créixer”, argumenta l'actor, que surt des de fa un any i mig amb Jess Moloney, directora d'una agència creativa. Campbell Bower també ha compartit a les seves xarxes una de les frases que l'han ajudat a tirar endavant: “Recordeu, tots som una tasca en procés”.

stats