George Clooney demana als mitjans que no publiquin fotos dels seus fills per protegir-los dels "terroristes"

L'actor advoca per la protecció dels seus bessons davant la delicada feina de la seva dona, l'advocada Amal Clooney

2 min
George Clooney i Amal Clooney MARK RALSTON / AFP PHOTO

BarcelonaGeorge i Amal Clooney sempre han protegit amb molt de recel la seva vida privada i la dels seus fills, Alexander i Ella, una bessonada que van tenir fa quatre anys. Tot i això, en els últims temps han intensificat esforços perquè la seva intimitat sigui encara més preservada pels mitjans de comunicació. Ha sigut després que el matrimoni Clooney hagi vist com el Daily Mail ha publicat la cara del fill de l'actriu Billie Lourd sense el consentiment de la mare.

Davant d'aquest fet, George Clooney ha aixecat la veu a través d'una carta oberta publicada a Deadline en què afirma que publicar la cara dels seus bessons és un acte que els pot sortir molt car als petits. "Havent vist fotos del nadó d'un any de Billie Lourd a les publicacions, i després que posteriorment hagin eliminat aquestes fotos, els demanem que s'abstinguin de posar les cares dels nostres fills als seus articles", afirma l'actor, de 60 anys. "Soc una figura pública i accepto que em facin fotos, sovint intrusives, com a part del preu a pagar per fer la meva feina. Els nostres fills, però, no han assumit aquest compromís. La naturalesa del treball de la meva dona la porta a confrontar-se amb grups terroristes, per la qual cosa hem de prendre totes les precaucions possibles per mantenir la nostra família fora de perill", prossegueix.

"No podem protegir els nostres nens si alguna publicació posa les seves cares a portada. Mai hem venut una foto seva, no som a les xarxes socials i ni tan sols publiquem fotos. No és una cosa paranoica, sinó un problema del món real, amb conseqüències al món real. Esperem que estiguin d'acord que la necessitat de vendre publicitat no és superior a la necessitat d'evitar que els nens innocents siguin atacats", sentencia Clooney, que està casat amb l'advocada Amal Clooney, especialitzada en drets humans a escala internacional.

No és el primer cop que Clooney pren partit per la privacitat dels seus fills. En el passat, la revista francesa Voici va publicar unes imatges dels petits i ell i la seva dona hi van respondre amb una demanda. "Els fotògrafs de la revista Voici van escalar la nostra tanca, van pujar al nostre arbre i il·legalment van fer fotos dels nostres nens dins de casa nostra. Que no s'equivoquin els fotògrafs, adoptarem mesures legals, perquè la seguretat dels nostres fills ho exigeix", va exposar llavors l'actor.

stats