Mèdia 24/08/2021

Disney+ prepara ‘Nautilus’, una sèrie sobre els orígens del Capità Nemo

La plataforma vol ampliar el catàleg amb produccions europees

Valentina Neira
2 min
'20.000 leguas de viaje submarino' del 1954 protagonitzada per James Manson

BarcelonaNautilus serà la nova sèrie de Disney+ que narrarà l’origen del Capità Nemo, el personatge principal de la novel·la Vint mil llegües de viatge submarí de Jules Verne. Disney es va marcar l’objectiu d'arribar a una cinquantena de produccions europees de cara al 2024. Durant un esdeveniment del Festival de Televisió d’Edimburg la plataforma va descobrir els plans de produir la sèrie. El guió va a càrrec de James Dormer, creador de la sèrie Beowulf: Return to the Shieldlands, i es preveu que el rodatge comenci a principis del 2022 al Regne Unit. El drama d’acció i aventura estarà format per deu episodis. 

A la sèrie, el Nemo és un príncep indi a qui han apartat de la seva família i l’han privat del dret a dur la corona. Passarà a ser un presoner de la Companyia de les Índies Orientals, i finalment es convertirà en un home que vol venjar-se d’aquells que l'hi van prendre tot. Però, a bord del submarí Nautilus, el Nemo i la seva tripulació descobriran un món màgic sota l’aigua que els distraurà del seu objectiu. 

No és la primera vegada que Disney aposta per donar vida al personatge. El 1954 l’estudi va produir 20.000 llegües de viatge submarí, l’adaptació cinematogràfica del llibre de Verne, dirigida per Richard Fleischer i protagonitzada per James Manson i Kirk Douglas. “La història de Jules Verne és un clàssic molt estimat per tothom”, afirma la productora executiva de Nautilus, Johanna Devereaux. “És un gran privilegi tornar a donar vida al Nautilus i el seu equip d’una manera tan audaç i emocionant, amb un equip divers de talents creatius i personatges a la pantalla. La sèrie serà impressionant, plena d’acció i molt divertida”, assegura Devereaux.

stats