Mèdia 05/03/2016

Bertín Osborne no seguirà a TVE i negocia amb totes les altres cadenes

Televisió Espanyola perd un dels seus puntals d’audiència

1 min
Bertín Osborne no seguirà a TVE  i negocia amb totes les altres cadenes

Televisió Espanyola perd un dels seus puntals d’audiència. Bertín Osborne ha confirmat que no seguirà a la televisió pública amb el seu programa En la tuya o en la mía. “No és per diners”, declarava al portal Ecoteuve. El cantant explica que el fet de no tenir garantida una continuïtat estable a La 1 fa que perdi la possibilitat d’entrevistar personatges com Eva Longoria, Rafa Nadal i Antonio Banderas per la dificultat de fixar una data a llarg termini. Osborne ha obert un torn de negociacions amb Mediaset, Atresmedia, Movistar i algun canal de Miami. El presentador creu que d’aquí quinze dies ja sabrà quin és el nou destí del programa. Segons diverses fonts, la tornada a Antena 3, que ja va ser la seva cadena durant molts anys, és l’opció més probable.

D’aquesta manera, TVE té una reserva de només cinc programes pendents d’emetre, amb convidats com Juan y Medio, Bibiana Fernández, Martes y Trece i Pedro J. Ramírez amb Agatha Ruiz de la Prada.

Osborne persegueix un contracte que li permeti fer tot un any de programa, amb la intenció d’allargar-lo fins a tres temporades. “No signarem amb ningú que no garanteixi la total independència a l’hora de fer el programa”, concloïa.

En la tuya o en la mía acumula una mitjana de 3,4 milions d’espectadors a Espanya i un 18,8% de share, gairebé el doble que la mitjana de la cadena. A Catalunya el veuen 303.000 persones de mitjana (un 11,0% de quota de pantalla). À.G.

stats