Mèdia 25/02/2022

Andreu Manresa, sobre la seva continuïtat a IB3: "Faré el que el Parlament em digui"

Així ho ha explicat durant la seva compareixença a la comissió de control a la radiotelevisió pública

ARA Balears
1 min
El director general d'IB3, Andreu Manresa.

PalmaEl director general d'IB3, Andreu Manresa, ha recordat aquest divendres que la decisió sobre la seva continuïtat al capdavant de la radiotelevisió pública correspon a la Cambra. "Sobre el meu equip, ja dirà el Parlament el que toca, perquè som un home respectuós i faré el que el Parlament em digui", ha assenyalat. Segons ha informat Europa Press, així ho ha expressat Manresa durant la seva compareixença a la comissió de control a IB3.

El diputat del PP Antoni Fuster ha considerat que aquest serà un "any mogut i interessant" a IB3 perquè s'hauran d'abordar temes importants com la internalització dels informatius o la renovació de l'equip directiu. En aquest punt, ha comentat que serà "un any incert" per a Manresa i, per això, li ha demanat pels seus objectius personals.

Quant a la seva continuïtat com a director, Manresa s'ha remès a la decisió del Parlament i ha subratllat que el seu objectiu és acudir "amb dignitat cada mes a explicar la gestió d'IB3" i que la ciutadania estigui "satisfeta" amb la producció de la radiotelevisió.

stats