Algaida ofereix els seus millors plats

Els restaurants més emblemàtics i les marques de begudes locals fan pinya i presenten la millor gastronomia

Ara Balears
12/10/2016

AlgaidaFins al proper dia 22 d’octubre, els restaurants d’Algaida que participen en la Mostra gastronòmica ofereixen els menús del migdia i del vespre amb alguns dels millors plats del seu receptari. La mostra, que enguany arriba a la 11a edició, s’ha presentat al restaurant es Repic amb els restaurants, els cellers i les cerveses participants i la presència de la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, i la regidora de Comerç, Fires i Festes, Maria Antònia Sastre.

Es 4 Vents, es Recó de Randa, es Repic, l’Hostal d’Algaida i el Santuari de Cura són els restaurants que enguany hi participen, juntament amb els Vins Can Majoral, OM Oliver Moragues, les cerveses del Pla i Banyarriquer i la col·laboració d’Olis Treurer.

Cargando
No hay anuncios

Els restaurants oferiran els seus menús més especials a un preu de 18 euros, amb primer i segon plat, i les postres i la beguda a part; entre 8 i 10 euros, per als esmentats vins locals, i 2’50 euros per a les cerveses.

Cal recordar que fer la reserva als restaurants és obligatori. Durant els dies de la mostra es rifaran lots de productes gastronòmics d’Algaida. Així mateix, es 4 Vents, es Repic i l'Hostal d’Algaida obsequiaran els guanyadors dels lots amb un sopar per a dues persones; i els restaurants es Recó de Randa i el Santuari de Cura, amb una nit d’hotel per a dues persones.

Cargando
No hay anuncios

Inicis, el 2006

Maria Antònia Mulet explica que "quan aquesta mostra començà se celebrava en un carrer i durava un dia, i ha anat evolucionant fins al punt de fer-se als mateixos restaurants i durant quasi dues setmanes, perquè la gent pugui gaudir-ne més dies". Aquesta mostra “és una prova de la riquesa gastronòmica del nostre municipi i de la gran qualitat dels nostres restaurants, dels vins, les cerveses i l’oli d’Algaida”.