Trobada online
Internacional 08/01/2024

El cap d'Internacional de l'ARA explica la situació que es viu a Ucraïna

La difícil normalitat, el cansament de les tropes, les diferències entre la versió oficial i la real, i com les eleccions (europees, nord-americanes...) poden condicionar el futur i el desenllaç de la guerra han estat alguns dels temes que ha tractat.

1 min

El cap d'Internacional de l'ARA, Francesc Millan, és aquests dies a Ucraïna per explicar des del terreny la guerra més important a Europa des de la Segona Guerra Mundial. Gairebé dos anys després que Vladímir Putin decidís envair el país veí, el conflicte es troba en un perillós moment d'estancament, que accentua la fatiga dels ucraïnesos i dels aliats occidentals, clau per garantir la defensa de Kíiv.

Des de la setmana passada Francesc Millan està publicant diversos reportatges sobre com viu el país aquest punt tan crucial del conflicte. Millan ha ofert una xerrada, moderada per Carla Turró, subdirectora de l'ARA, i ha respost les preguntes dels subscriptors. La difícil normalitat, el cansament de les tropes, les diferències entre la versió oficial i la real, i com les eleccions (europees, nord-americanes...) poden condicionar el futur i el desenllaç de la guerra han estat alguns dels temes que ha tractat.

stats