L’EXAMEN DE “LA TDP”

Anàlisi Ricard Torquemada

INESPERAT BERGDICH

Cap jugador del Barça mereix la nota més alta i l’exterior del Valladolid va ser el gran protagonista del partit. L’amo de la seva banda, imparable en camp obert, va retratar Alves en el cara a cara permanentment, va superar Mascherano amb facilitat i només es va estavellar contra Piqué. El Barça no va poder frenar la seva verticalitat.

ABANDONAT PIQUÉ

Si ahir Piqué no hi hagués estat, potser el Valladolid hauria fet més gols, però sobretot hauria tingut més oportunitats de fer-los. La falta de control sobre el partit del Barça va exposar un escenari obert que va fer més llarg el camp i va obligar els centrals a enfrontar-se a situacions de màxima emergència en què ell va respondre amb nota.

SACRIFICATS S.ROBERTO I TELLO

No van poder canviar el partit, no van estar especialment brillants, però no és just que en un any en què han tingut tan poca participació siguin recompensats amb el rescat de l’equip un dia en què el Barça va poder perdre un bon tros de Lliga. No se’ls pot exigir més quan ni tenen ritme de competició ni els seus companys, que són més madurs, no marquen les diferències.

DESBORDATS LATERALS

El partit dels laterals va ser molt deficient. Alves va quedar retratat en el duel directe defensiu amb Bergdich, es va precipitar amb la pilota i va actuar per inèrcia en l’última fase del joc. Adriano no va entendre mai què necessitava el partit, encara que no va ser exigit per un jugador de banda com Bergdich, tampoc va desactivar les pujades de Rukavina. També va perdre la pilota i va estar imprecís.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF