Ara Balears
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 29/11/2025
Seccions
  • Política
  • Societat
  • Educació
  • Economia
  • Opinió
  • Cultura
  • Internacional
  • Vídeo
Illes Balears
  • Mallorca
  • Menorca
  • Eivissa
  • Formentera
Especials
  • Història
  • Cuina
  • Excursions
  • Diumenge
  • Llegim
  • Criatures
  • Emprenem
Serveis
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Mots encreuats
  • Revistes digitals
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng
  • De

Jordi Bes

email_black_24dp
Últimes publicacions
Suplements

Per què ha tingut tant d'èxit l'spritz a casa nostra?

Jordi Bes
30-06-2025
Un cambrer preparant un Spritz
Suplements

Com sortir victoriós amb els 10 ingredients impossibles de maridar amb vi

Jordi Bes
22-05-2025
Els espàrrecs i les carxofes són dos dels ingredients difícils de maridar.
Suplements

Els tres motius per entaular-se a mig matí en els Països Catalans

Jordi Bes
10-04-2025
Plat de cap i pota del restaurant Gelida, a l'Eixample de Barcelona.
Societat

"Aprendre no és només passar-se el dia a la biblioteca llegint"

Jordi Bes
06-04-2025
Aprendre
Suplements

La quimera de beure una copa de bon vi (sense demanar l'ampolla sencera)

Jordi Bes
28-03-2025
Beatrice Casella, del restaurant Glug, servint vi dels sortidors que han instal·lat al restaurant.
Suplements

Més que forts, convé ser adaptables: "És molt millor ser esponges que pedres"

Jordi Bes
16-03-2025
Cos i ment.
Suplements

És veritat que la vinya vella fa millor vi que la jove?

Jordi Bes
14-02-2025
Vinya de Rams La Fou
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2025
  • Privacitat
  • Avís Legal
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció