mengem
Restaurant Alfok: com a casa, enlloc
Suplements |
22/06/2023
Com és un vi quan el fa un gran tastador?
Suplements |
24/03/2023
Frit que no és frit, però que és frit
Societat |
04/03/2023
No puc més, necessito una infusió
Suplements |
29/12/2022
Un maridatge amb rom? És possible
Suplements |
01/12/2022
'Tagliatelli' d’alfàbrega, vi dolç de carinyena i xocomel amb oli d’oliva, premiats en el primer dia del Fòrum Gastronòmic de Barcelona
Suplements |
08/11/2022
Vull una sopa! Us en proposem sis per al primer cap de setmana de fred de la tardor
Suplements |
04/11/2022
D’aliments, n’hi ha de bons i de dolents?
Suplements |
21/10/2022
Els menús de degustació, la creativitat que necessita que el comensal tingui la ment oberta
Suplements |
21/10/2022
Bar Omar
Suplements |
02/09/2022
Toc al Mar, el xiringuito somiat
Suplements |
26/08/2022
Què preparo per al dinar de Reis?
Suplements |
03/01/2022
Amanida de llenties amb albergínia escalivada, ceba i tomàquet, amb Ariadna Julian
Suplements |
31/08/2021