HI VÉNS O HI VAS?

Lórien, el plaer de fer una cervesa... o cent cinquanta

Té la solera de 28 anys d’història. A Palma, és el temple dels grans cervesers, dels solitaris però sobretot dels qui les comparteixen amb els amics

El Bungalow, quan la mar s’asseu a taula

Del restaurant familiar recomanam sobretot la paella de calamarins i gamba vermella, i l’escabetx de sardines. I la terrassa, que val un món

El Fornet de la Soca referma les arrels

L’antic portal del Forn des Teatre s’ha convertit en el mostrador de la rebosteria de Tomeu Arbona, pura arqueologia gastronòmica local

Las Sirenas, marisqueria amb història

Fundada pel Dúo Dinámico als anys 60, el local conserva les ceràmiques que donen nom a un dels restaurants més sol·licitats de l’illa, un clàssic

Can Balaguer, un oasi de cafè, llibres i una figuera

Gràcies al bon quefer d’Amadip Esment, aquest nou bar, amb una petita oferta gastronòmica, esdevé un espai de tranquil·litat al rovell de l’ou de Palma

La Concepción, l’espardenyeria emblemàtica

Són quasi 80 anys d’espardenyes, d’avarques, porqueres, eivissenques, botes patateres, bambes, senalles... De tot i molt

Cafè Colón, un variat, un vermut i estar al mig de plaça

Aquest vol ser un petit homenatge als cafès dels pobles, aquests de tota la vida, que han sabut com fer-ho per mantenir-se i renovar-se alhora

Cuit, la cuina arrelada a la terra i oberta al cel

El restaurant de Miquel Calent ha complert dos anys. A la vuitena planta de l’hotel Nakar tens noves sensacions a partir de receptes de sempre

La caseta, un espai on trobar les coses del viure bé

Fa més de 20 anys que Toni Mir i Betty Arribas varen obrir, al carrer de Blanquerna, aquesta botiga de mobles, objectes i solucions per a la casa

Bo Bom, amb la mestria del gelat italià: “Tasta, tasta”

Ha nascut a Palma una gelateria que, amb Luca Narbona a l’obrador, aposta pel 100% artesà i natural. Un gust, també per a vegans i diabètics

Balafia, un petit i senzill homenatge a la creativitat

Aquesta botiga de Formentera marca, des de fa anys, un estil de vida. Una aposta per la naturalitat i per les idees que fan més agradable el dia a dia

Vida meva, alta cuina a preu de menú quotidià

El cuiner Toni Martorell i les germanes Noelia i Gabriela Vidal, en només nou mesos, han fet del restaurant un dels més recomanables de Ciutat

Can Joan de s’Aigo, el nou, els de sempre

Aquesta setmana, la xocolateria ha estrenat local a Palma on hi havia el bar Triquet. És el tercer d’un negoci que supera els 300 anys d’història

Casa Broner, el lloc on sempre s’ha de tornar

Tant si la mires de lluny, com si recorres l’interior, la casa que es va dissenyar i construir Erwin Broner és excelsa. Torna a estar oberta al públic

L’Oli, per menjar, beure i conversar mirant a vila

Situat a Puig d’en Valls, aquest restaurant de privilegiada terrassa i encantador interior és, tot l’any, punt de trobada per als residents d’Eivissa

Floristeria Formentera, tan natural i tan fresca

Vas pel carrer de Sant Francesc i, per força, per goig, t’atures davant la floristeria de Marcello i Eva. És diferent, creativa, molt formenterenca

Bon vivant, un estil ple d’harmonies i algun contrast

Victòria Vidal i Feliu Rullan han establert el seu despatx d’interiorisme a peu de carrer, en una ‘concept store’ que els defineix i ens agrada

Clandestino, un ‘cocktail club’ dels clàssics, dels bons

Una carta de còctels singular, uns platets per picar exquisits i creatius i un ambient íntim i confortable fan vetllades per recordar

Mallorcària, un referent per als vins i productes de l’illa

Amb més de 400 referències de vins mallorquins, aquesta botiga dedicada a la gastronomia local atreu els veïns tant com els turistes

Gaudeix, és clar que sí, amb molt de gust

Maria Moreno, al front de la cuina, i Cristina Díaz a la sala, fan d’aquesta taverna de la vella Palma un lloc referent per al bon menjar i el millor vi

Fer un poc de Contrabando, una bona opció

És un restaurant per compartir que s’ha convertit, amb poc més d’un any de vida, en un agradable lloc de trobada a la ciutat de Llucmajor

Una farmàcia,per mirar bé de prop

En tenen de tots els colors i formes. La farmàcia Guijarro de Palma és, segurament, l’establiment de les Illes amb més ulleres per a la presbícia

Literanta,llibres, cafè i molts de motius

Va ser la primera llibreria “guapa” de Palma i va crear tendència a la ciutat. Més de dotze anys després, es manté tan activa com el primer dia

Llibreria pau, a Ciutadella, de tota la vida

Amb més de 30 anys d’existència, la llibreria de Roser Seguí i Pere Marquès es manté activa i compromesa, amb un fons que no t’acabes

En mi maleta,un conte de fades, viatges i il·lusions

Al costat de l’església de Sant Miquel de Palma, una portassa s’ha tenyit de verd-blau i de flors, per convertir-se en una particular casa de pepes

Can Salem, una pastisseria que marca diferència

La tradició local, però també incorporació de cultures, defineix la pastisseria de Jaume Oliver, tant cuiner com forner, al cor d’Algaida

La Maravilla, quan regalar és sorprendre

La botiga que va obrir Ramon Pujol al centre de Maó és a punt de fer 15 anys, tot un referent en la selecció d’objectes per obsequiar i obsequiar-se

Quan l’art es mostra des d’El Mirador

Fa prop de quatre anys que Lluís Fuster cedeix el mirador del seu estudi cada mes a un artista. La proposta mereix aturar-s’hi i aixecar la mirada

Clorofil·la, en nom del menjar fresc i sa

Carles Vives i Esther Torres estan al fogons d’aquest restaurant vegetarià, creatiu i divertit, que fa un any i mig va obrir al centre de Maó

Gust i coneixement: Sa Formatgeria

De família de formatgers, Immaculada Gimeno té una botiga-baret amb peces artesanes o de grans cases que no es troben habitualment a les Illes

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >