HI VÉNS O HI VAS?

Made in China, una cuina àmplia i plena de matisos

La qualitat dels productes i sobretot la varietat de plats fan d’aquest restaurant una tria segura per a qui vulgui gaudir del menjar cantonès

Can Nadal, les múltiples bondats d’un forn familiar

Les ensaïmades, la pasta de fulls, els panets d’oli i el pa amb una massa mare, que mantenen viva de fa seixanta anys, ens reclamen des de Campos

Cafè riutort, un lloc especial, en tot

Per dinar bé i saludable, per prendre un dels millors cafès de Palma, per regalar-se un berenar espectacular, per sentir-s’hi bé

Es rústic no és un petit restaurant

Íntim, acollidor, els més fidels a aquesta caseta del centre de Consell hi cerquen la calidesa i uns plats tradicionals fets amb exquisidesa

Compost, la consciència 100% ecològica

Anthony Bertucci i Carla del Arco estan al capdavant d’aquest restaurant d’exquisit menjar ecològic, vegà i casolà

Núria Disseny i Nucandara, moda que es complementa

Roba per dur molts d’anys, sabates originals i joies úniques es troben als dos espais, un davant l’altre, que de fa dècades duen mare i filla

Celler de Randa, un clàssic entre els clàssics

La concurrència d’aquest restaurant de menjar d’allò més casolà i més mallorquí contrasta amb la quietud del poblet al peu dels tres santuaris

Lórien, el plaer de fer una cervesa... o cent cinquanta

Té la solera de 28 anys d’història. A Palma, és el temple dels grans cervesers, dels solitaris però sobretot dels qui les comparteixen amb els amics

El Bungalow, quan la mar s’asseu a taula

Del restaurant familiar recomanam sobretot la paella de calamarins i gamba vermella, i l’escabetx de sardines. I la terrassa, que val un món

El Fornet de la Soca referma les arrels

L’antic portal del Forn des Teatre s’ha convertit en el mostrador de la rebosteria de Tomeu Arbona, pura arqueologia gastronòmica local

Las Sirenas, marisqueria amb història

Fundada pel Dúo Dinámico als anys 60, el local conserva les ceràmiques que donen nom a un dels restaurants més sol·licitats de l’illa, un clàssic

Can Balaguer, un oasi de cafè, llibres i una figuera

Gràcies al bon quefer d’Amadip Esment, aquest nou bar, amb una petita oferta gastronòmica, esdevé un espai de tranquil·litat al rovell de l’ou de Palma

La Concepción, l’espardenyeria emblemàtica

Són quasi 80 anys d’espardenyes, d’avarques, porqueres, eivissenques, botes patateres, bambes, senalles... De tot i molt

Cafè Colón, un variat, un vermut i estar al mig de plaça

Aquest vol ser un petit homenatge als cafès dels pobles, aquests de tota la vida, que han sabut com fer-ho per mantenir-se i renovar-se alhora

Cuit, la cuina arrelada a la terra i oberta al cel

El restaurant de Miquel Calent ha complert dos anys. A la vuitena planta de l’hotel Nakar tens noves sensacions a partir de receptes de sempre

La caseta, un espai on trobar les coses del viure bé

Fa més de 20 anys que Toni Mir i Betty Arribas varen obrir, al carrer de Blanquerna, aquesta botiga de mobles, objectes i solucions per a la casa

Bo Bom, amb la mestria del gelat italià: “Tasta, tasta”

Ha nascut a Palma una gelateria que, amb Luca Narbona a l’obrador, aposta pel 100% artesà i natural. Un gust, també per a vegans i diabètics

Balafia, un petit i senzill homenatge a la creativitat

Aquesta botiga de Formentera marca, des de fa anys, un estil de vida. Una aposta per la naturalitat i per les idees que fan més agradable el dia a dia

Vida meva, alta cuina a preu de menú quotidià

El cuiner Toni Martorell i les germanes Noelia i Gabriela Vidal, en només nou mesos, han fet del restaurant un dels més recomanables de Ciutat

Can Joan de s’Aigo, el nou, els de sempre

Aquesta setmana, la xocolateria ha estrenat local a Palma on hi havia el bar Triquet. És el tercer d’un negoci que supera els 300 anys d’història

Casa Broner, el lloc on sempre s’ha de tornar

Tant si la mires de lluny, com si recorres l’interior, la casa que es va dissenyar i construir Erwin Broner és excelsa. Torna a estar oberta al públic

L’Oli, per menjar, beure i conversar mirant a vila

Situat a Puig d’en Valls, aquest restaurant de privilegiada terrassa i encantador interior és, tot l’any, punt de trobada per als residents d’Eivissa

Floristeria Formentera, tan natural i tan fresca

Vas pel carrer de Sant Francesc i, per força, per goig, t’atures davant la floristeria de Marcello i Eva. És diferent, creativa, molt formenterenca

Bon vivant, un estil ple d’harmonies i algun contrast

Victòria Vidal i Feliu Rullan han establert el seu despatx d’interiorisme a peu de carrer, en una ‘concept store’ que els defineix i ens agrada

Clandestino, un ‘cocktail club’ dels clàssics, dels bons

Una carta de còctels singular, uns platets per picar exquisits i creatius i un ambient íntim i confortable fan vetllades per recordar

Mallorcària, un referent per als vins i productes de l’illa

Amb més de 400 referències de vins mallorquins, aquesta botiga dedicada a la gastronomia local atreu els veïns tant com els turistes

Gaudeix, és clar que sí, amb molt de gust

Maria Moreno, al front de la cuina, i Cristina Díaz a la sala, fan d’aquesta taverna de la vella Palma un lloc referent per al bon menjar i el millor vi

Fer un poc de Contrabando, una bona opció

És un restaurant per compartir que s’ha convertit, amb poc més d’un any de vida, en un agradable lloc de trobada a la ciutat de Llucmajor

Una farmàcia,per mirar bé de prop

En tenen de tots els colors i formes. La farmàcia Guijarro de Palma és, segurament, l’establiment de les Illes amb més ulleres per a la presbícia

Literanta,llibres, cafè i molts de motius

Va ser la primera llibreria “guapa” de Palma i va crear tendència a la ciutat. Més de dotze anys després, es manté tan activa com el primer dia

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >