HI VÉNS O HI VAS?

La Barberia, un ‘vintage’ que reviu acompanyat de vi

Els pals blancs i vermells (o amb blau) tornen als carrers. Les barbes estan de moda i els barbers, com Moisés, són joves que recuperen l’ofici

Doze, per a un d’aquests dies que vols pecar

Reviu amb encert l’ambient i el menjar d’un ‘diner’ nord-americà. Bona carta d’hamburgueses, batuts i postres banyats amb llum de neó

Cala, la Mallorca de fa seixanta anys

Aquest restaurant, bar i hostal familiar de Cala Figuera et dona a conèixer la tranquil·litat d’un altre temps mentre menges un bon arròs

Claxon, per viatjar amb molt de gust

D’aquest restaurant ens agraden la simpatia, les parets de marès, el menú per a cans i sobretot els plats on es creuen cultures de diversos continents

Tomeu Lassio, la cuina d’un pagès innovador

A Tomeu Coll Abrines li agrada dir que els plats del seu restaurant surten d’exercir de foraviler. Al cor de Lloseta, un menú que també s’ho paga

Bodega Bellver,aquí hi ha un bon berenar

Fan dels millors llonguets de Palma, tenen bons vins, varietats de palo, gelat local, presumeixen de sifons i d’antics... És autèntica, emblemàtica

El Chapulín, un viatge a la cuina mexicana autèntica

Totopos, quecas, alambres, tacos, enchiladas i enfrijoladas. Aquest és un restaurant genuí on conèixer la gastronomia més tradicional de Mèxic

Serenata, si et vols regalar un bon pa amb oli

El clàssic és un festival de colors i sabors. També pots optar per l’especial. Tots els pa amb olis són d’una generositat que desborda el plat

Santuari de Cura, menjar i estar al cim sagrat

És un restaurant per carregar-se d’energia: cuina mallorquina més que recomanable, qualitat i quantitat. Des de les terrasses, l’illa és tota teva

Made in China, una cuina àmplia i plena de matisos

La qualitat dels productes i sobretot la varietat de plats fan d’aquest restaurant una tria segura per a qui vulgui gaudir del menjar cantonès

Can Nadal, les múltiples bondats d’un forn familiar

Les ensaïmades, la pasta de fulls, els panets d’oli i el pa amb una massa mare, que mantenen viva de fa seixanta anys, ens reclamen des de Campos

Cafè riutort, un lloc especial, en tot

Per dinar bé i saludable, per prendre un dels millors cafès de Palma, per regalar-se un berenar espectacular, per sentir-s’hi bé

Es rústic no és un petit restaurant

Íntim, acollidor, els més fidels a aquesta caseta del centre de Consell hi cerquen la calidesa i uns plats tradicionals fets amb exquisidesa

Compost, la consciència 100% ecològica

Anthony Bertucci i Carla del Arco estan al capdavant d’aquest restaurant d’exquisit menjar ecològic, vegà i casolà

Núria Disseny i Nucandara, moda que es complementa

Roba per dur molts d’anys, sabates originals i joies úniques es troben als dos espais, un davant l’altre, que de fa dècades duen mare i filla

Celler de Randa, un clàssic entre els clàssics

La concurrència d’aquest restaurant de menjar d’allò més casolà i més mallorquí contrasta amb la quietud del poblet al peu dels tres santuaris

Lórien, el plaer de fer una cervesa... o cent cinquanta

Té la solera de 28 anys d’història. A Palma, és el temple dels grans cervesers, dels solitaris però sobretot dels qui les comparteixen amb els amics

El Bungalow, quan la mar s’asseu a taula

Del restaurant familiar recomanam sobretot la paella de calamarins i gamba vermella, i l’escabetx de sardines. I la terrassa, que val un món

El Fornet de la Soca referma les arrels

L’antic portal del Forn des Teatre s’ha convertit en el mostrador de la rebosteria de Tomeu Arbona, pura arqueologia gastronòmica local

Las Sirenas, marisqueria amb història

Fundada pel Dúo Dinámico als anys 60, el local conserva les ceràmiques que donen nom a un dels restaurants més sol·licitats de l’illa, un clàssic

Can Balaguer, un oasi de cafè, llibres i una figuera

Gràcies al bon quefer d’Amadip Esment, aquest nou bar, amb una petita oferta gastronòmica, esdevé un espai de tranquil·litat al rovell de l’ou de Palma

La Concepción, l’espardenyeria emblemàtica

Són quasi 80 anys d’espardenyes, d’avarques, porqueres, eivissenques, botes patateres, bambes, senalles... De tot i molt

Cafè Colón, un variat, un vermut i estar al mig de plaça

Aquest vol ser un petit homenatge als cafès dels pobles, aquests de tota la vida, que han sabut com fer-ho per mantenir-se i renovar-se alhora

Cuit, la cuina arrelada a la terra i oberta al cel

El restaurant de Miquel Calent ha complert dos anys. A la vuitena planta de l’hotel Nakar tens noves sensacions a partir de receptes de sempre

La caseta, un espai on trobar les coses del viure bé

Fa més de 20 anys que Toni Mir i Betty Arribas varen obrir, al carrer de Blanquerna, aquesta botiga de mobles, objectes i solucions per a la casa

Bo Bom, amb la mestria del gelat italià: “Tasta, tasta”

Ha nascut a Palma una gelateria que, amb Luca Narbona a l’obrador, aposta pel 100% artesà i natural. Un gust, també per a vegans i diabètics

Balafia, un petit i senzill homenatge a la creativitat

Aquesta botiga de Formentera marca, des de fa anys, un estil de vida. Una aposta per la naturalitat i per les idees que fan més agradable el dia a dia

Vida meva, alta cuina a preu de menú quotidià

El cuiner Toni Martorell i les germanes Noelia i Gabriela Vidal, en només nou mesos, han fet del restaurant un dels més recomanables de Ciutat

Can Joan de s’Aigo, el nou, els de sempre

Aquesta setmana, la xocolateria ha estrenat local a Palma on hi havia el bar Triquet. És el tercer d’un negoci que supera els 300 anys d’història

Casa Broner, el lloc on sempre s’ha de tornar

Tant si la mires de lluny, com si recorres l’interior, la casa que es va dissenyar i construir Erwin Broner és excelsa. Torna a estar oberta al públic

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >