HI VÉNS O HI VAS?

S’Estanc Vell, el vi i la cuina de cals padrins

“Has d’anar a aquest restaurant de Vilafranca”, m’havien dit desenes de vegades. Ara ja puc transmetre la recomanació. Anau-hi

Es Pes de sa Palla, per anar-hi i tornar-hi sempre

No crec que el descobrim a ningú, però el recomanarem un i mil pics pel menjar, l’espai, l’atenció i per ser un projecte complet d’integració

Bar Prohens, posem per cas un bon cafè de poble

Les tapes del divendres vespre, els variats del diumenge i els caragols del dimecres s’han convertit en referents a Llucmajor i voltants

Il gamberetto, per a autèntics friquis

Aquest italià és únic, irrepetible i -s’ha d’advertir- no és apte per a escrupolosos, però l’experiència s’ho paga, si no t’importen moltes coses

Spot, un espai que enamora

És la terra de Mallorca al barri de Santa Catalina. És disseny innovador dins la tradició. És cuina de proximitat, amable, com l’atmosfera que t’hi envolta

Hostal d’Algaida, parada i fonda

És un dels referents de la cuina mallorquina, amb una curiosa història familiar que fa que cada dues setmanes tot canviï, però no l’essència

Taverna Sant Julià, un lloc que té caliu

Els pambolis són el fort d’aquesta casa de Campos, on la senzillesa d’un sopar esdevé exquisida, creativa, molt ben il·luminada

Casa Maruka, un clàssic que no perd gust ni valor

És un dels restaurants de referència per a totes aquelles persones que passen molt de gust de menjar, de beure i de compartir-ho amb amics

La Barberia, un ‘vintage’ que reviu acompanyat de vi

Els pals blancs i vermells (o amb blau) tornen als carrers. Les barbes estan de moda i els barbers, com Moisés, són joves que recuperen l’ofici

Doze, per a un d’aquests dies que vols pecar

Reviu amb encert l’ambient i el menjar d’un ‘diner’ nord-americà. Bona carta d’hamburgueses, batuts i postres banyats amb llum de neó

Cala, la Mallorca de fa seixanta anys

Aquest restaurant, bar i hostal familiar de Cala Figuera et dona a conèixer la tranquil·litat d’un altre temps mentre menges un bon arròs

Claxon, per viatjar amb molt de gust

D’aquest restaurant ens agraden la simpatia, les parets de marès, el menú per a cans i sobretot els plats on es creuen cultures de diversos continents

Tomeu Lassio, la cuina d’un pagès innovador

A Tomeu Coll Abrines li agrada dir que els plats del seu restaurant surten d’exercir de foraviler. Al cor de Lloseta, un menú que també s’ho paga

Bodega Bellver,aquí hi ha un bon berenar

Fan dels millors llonguets de Palma, tenen bons vins, varietats de palo, gelat local, presumeixen de sifons i d’antics... És autèntica, emblemàtica

El Chapulín, un viatge a la cuina mexicana autèntica

Totopos, quecas, alambres, tacos, enchiladas i enfrijoladas. Aquest és un restaurant genuí on conèixer la gastronomia més tradicional de Mèxic

Serenata, si et vols regalar un bon pa amb oli

El clàssic és un festival de colors i sabors. També pots optar per l’especial. Tots els pa amb olis són d’una generositat que desborda el plat

Santuari de Cura, menjar i estar al cim sagrat

És un restaurant per carregar-se d’energia: cuina mallorquina més que recomanable, qualitat i quantitat. Des de les terrasses, l’illa és tota teva

Made in China, una cuina àmplia i plena de matisos

La qualitat dels productes i sobretot la varietat de plats fan d’aquest restaurant una tria segura per a qui vulgui gaudir del menjar cantonès

Can Nadal, les múltiples bondats d’un forn familiar

Les ensaïmades, la pasta de fulls, els panets d’oli i el pa amb una massa mare, que mantenen viva de fa seixanta anys, ens reclamen des de Campos

Cafè riutort, un lloc especial, en tot

Per dinar bé i saludable, per prendre un dels millors cafès de Palma, per regalar-se un berenar espectacular, per sentir-s’hi bé

Es rústic no és un petit restaurant

Íntim, acollidor, els més fidels a aquesta caseta del centre de Consell hi cerquen la calidesa i uns plats tradicionals fets amb exquisidesa

Compost, la consciència 100% ecològica

Anthony Bertucci i Carla del Arco estan al capdavant d’aquest restaurant d’exquisit menjar ecològic, vegà i casolà

Núria Disseny i Nucandara, moda que es complementa

Roba per dur molts d’anys, sabates originals i joies úniques es troben als dos espais, un davant l’altre, que de fa dècades duen mare i filla

Celler de Randa, un clàssic entre els clàssics

La concurrència d’aquest restaurant de menjar d’allò més casolà i més mallorquí contrasta amb la quietud del poblet al peu dels tres santuaris

Lórien, el plaer de fer una cervesa... o cent cinquanta

Té la solera de 28 anys d’història. A Palma, és el temple dels grans cervesers, dels solitaris però sobretot dels qui les comparteixen amb els amics

El Bungalow, quan la mar s’asseu a taula

Del restaurant familiar recomanam sobretot la paella de calamarins i gamba vermella, i l’escabetx de sardines. I la terrassa, que val un món

El Fornet de la Soca referma les arrels

L’antic portal del Forn des Teatre s’ha convertit en el mostrador de la rebosteria de Tomeu Arbona, pura arqueologia gastronòmica local

Las Sirenas, marisqueria amb història

Fundada pel Dúo Dinámico als anys 60, el local conserva les ceràmiques que donen nom a un dels restaurants més sol·licitats de l’illa, un clàssic

Can Balaguer, un oasi de cafè, llibres i una figuera

Gràcies al bon quefer d’Amadip Esment, aquest nou bar, amb una petita oferta gastronòmica, esdevé un espai de tranquil·litat al rovell de l’ou de Palma

La Concepción, l’espardenyeria emblemàtica

Són quasi 80 anys d’espardenyes, d’avarques, porqueres, eivissenques, botes patateres, bambes, senalles... De tot i molt

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | Següent >