calent-i-fred

La cuina ben feta, artesania
Cuiner | 29/01/2017
La cuina és el fet d’interpretar una realitat i fer-la comestible

La recepta: Corbina amb guisat d'hivern
Cuiner | 29/01/2017

Recepta: Bacallà amb formigons i brou de puta
Cuiner | 08/01/2017

La banalització del drama
Cuiner | 08/01/2017

Un sector primari fort i competitiu
Cuiner | 10/12/2016
"Els imposts són la manera que té un estat per finançar-se; per tant, quan els pagam, estam sufragant amb el nostre esforç moltes de les activitats que estructuren i vertebren la societat"

Recepta: Xot amb guisat
Cuiner | 10/12/2016

La mala fama de la pesca
Cuiner | 12/11/2016

Recepta: Negret amb vinagreta
Cuiner | 12/11/2016

LA RECEPTA: Porcella amb tap de quartí i magranes
Cuiner | 22/10/2016

L’erotisme de l’espera
Cuiner | 22/10/2016

La cultura només és viva al carrer
Cuiner | 01/10/2016

RECEPTA: Pollastre amb arròs i figues
Cuiner | 01/10/2016

RECEPTA: Gelat de garapinyada amb sopa de síndria
Cuiner | 10/09/2016

La mala gestió de l’aigua
Cuiner | 10/09/2016

RECEPTA: Conill amb ceba de madò Terrasseta
Cuiner | 20/08/2016

Palmeretes Murtones
Cuiner | 30/07/2016

El futur que sembram
Cuiner | 30/07/2016

Guatlla amb figues
Cuiner | 16/07/2016

Els records plaents
Cuiner | 16/07/2016

El futur creix sobre la memòria
Cuiner | 29/05/2016
No sabem el que volem, hauríem de definir el que no desitjam. La nostàlgia no porta enlloc, perquè prové de la fabulació, de l’edulcoració temporal i fins i tot de la mentida autoimposada

Càntera amb verdura i safrà
Cuiner | 24/04/2016
La recepta de Miquel Calent

El peix d’antany
Cuiner | 24/04/2016