Esports 03/02/2019

Una victòria per creure que tot és possible

El Mallorca guanya (2-0) l'Alcorcón i es queda a només un punt del play-off d'ascens

Juanmi Mas
Els jugadors del Mallorca celebren un gol

PalmaLa victòria d'aquest diumenge a Son Moix (2-0) suposa un alè per al mallorquinisme, que sospira en cada partit per continuar enganxat a la part noble de la Lliga. L'Alcorcón arribava amb 4 punts d'avantatge sobre el Mallorca i una travelada ha suposat quedar-se a 7 punts d'un rival directe. En canvi, aquesta victòria deixa els homes de Vicente Moreno a només un punt dels madrilenys i amb la diferència de gols a favor (en el partit d'anada varen guanyar els grocs per 1-0), cosa que suposa que els tres punts aconseguits aquest cap de setmana tinguin més valor.

El matx no ha pogut començar millor per als amfitrions. En el minut 1, una preciosa passada d'Estupiñán va ser aprofitada per Aridai per inaugurar el marcador (1-0). No cal oblidar que el canari feia quatre cites consecutives que estava de suplent.

Estupiñan entre tes jugadors de l'equip rival

Els visitants han intentat reaccionar, si bé el seu primer xut no ha arribat fins després del primer quart d'hora, quan Nono ha provat fortuna amb un tir que ha sortit lleugerament desviat.

En el minut 18, el veterà Laure ha comès un clar penal sobre Lago Júnior. Sense l'especialista Salva Sevilla per sanció, i malgrat el desig d'Aridai, el croat Ante Budimir ha assumit la responsabilitat del llançament. I el cedit del Crotone italià no ha fallat: ha executat la pena màxima al més pur estil Panenka i així també s'ha estrenat com a golejador del Mallorca. Era el 2-0.

Expulsió de Budimir

En el minut 69, el croat Budimir ha vist la seva segona groga, una targeta similar a la rebuda en el primer acte. L'Alcorcón, que ja havia avisat en diferents ocasions, tenia més de 20 minuts per marcar, però curiosament el Mallorca ha patit menys quan ha quedat amb inferioritat numèrica.

Fitxa tècnica

MALLORCA (2): Reina, Joan Sastre, Xisco Campos, Raíllo, Estupiñán, Baba, Dani Rodríguez (Marc Pedraza, min. 83), Lago Junior, Aridai (Stojiljkovic, min. 73), Stoichkov (Leo Suárez, min. 60) i Budimir.

ALCORCÓN (0): Dani Jiménez, Laure (Abeid, min. 46), Rodas (David Fernández, min. 41); Elgezabal, Bellvís, Toribio, Dorca, Sangalli (Borja Galán, min. 46), Nono, Víctor Casadesús i Juan Muñoz.

COLEGIADO: César Soto Grado (Castella - la Manxa)

GOLES: 1-0 Aridai (min. 1); 2-0 Budimir (min. 19)