Hoquei Herba
Esports 08/01/2013

La selecció de Gibraltar d'hoquei herba diu que el govern espanyol va voler boicotejar-la

Segons un diari gibraltareny, va intentar evitar que participés al Torneig de Reis que organitza el RC Polo. El club barceloní no fa cap declaració sobre el cas

Albert Solé
1 min
El partit entre el Polo i el British Columbia del Torneig de Reis

BarcelonaLa selecció de Gibraltar d'hoquei herba s'ha queixat a un diari local que el govern espanyol va voler boicotejar-la i evitar la seva participació en el Torneig de Reis que organitza des de fa 65 anys el RC de Polo de Barcelona, però que no ho va aconseguir.

El diari explica que algú del Consejo Superior de Deportes (CSD) va amenaçar amb sancions al Polo si permetien la presència de Gibraltar al torneig, però que només van aconseguir que el partit entre Gibraltar i el Polo, que havia de ser televisat, no ho fos.

L'ARA ha parlat amb el RC Polo, que no vol fer cap declaració sobre el cas, però fonts consultades admeten que sí que hi va haver una trucada de queixa per part del CSD, però que no va tenir cap recorregut, i que no hi va haver cap amenaça de sanció ni res. I que si es va canviar el partit televisat era perquè el nivell dels jugadors de Gibraltar era inferior al que s'esperaven.

stats