RUGBI
Esports17/03/2018

Gal·les aconsegueix la segona posició final al Sis Nacions després de derrotar França (14-13)

Els francesos han perdut tots els partits fora de casa

Efe

BarcelonaLa selecció de Gal·les ha aconseguit la segona plaça del Trofeu de les Sis Nacions després d'imposar-se aquest dissabte per 14-13 a un equip francès que ha tancat el torneig sense ser capaç de guanyar en cap dels seus desplaçaments.

Tot i avançar-se al minut 3 de joc amb un 'drop' de Francois Trinh-Duc, França ha vist com els gal·lesos capgiraven el marcador amb un assaig de Liam Williams al minut 9 i els cops de càstig transformats per Leigh Halfpenny. Però França no estava disposada a caure a Cardiff i ha tornat a ajustar el marcador (11-10) amb un assaig de Gael Fickou al cap de sis minuts.

Cargando
No hay anuncios

La remuntada, però, no ha prosperat per l'efectivitat de Halfpenny amb un nou cop de càstig (14-10). A la segona part, sense gairebé punts, els locals han certificat acabar segons. Irlanda guanya el torneig davant de Gal·les, Escòcia, França, Anglaterra i Itàlia.