Obituari
Esports 17/05/2022

Mor Antonio Oviedo, llegenda del Mallorca

ARA Balears
1 min
Antonio Oviedo.

PalmaL'exfutbolista i exentrenador del RCE Mallorca Antonio Oviedo, un dels artífexs del primer ascens de l'equip mallorquí a Primera Divisió, ha mort al 83 anys, segons ha confirmat aquest dimarts el club. "El mallorquinisme està de dol. Antonio Oviedo (Cáceres, 1938) ha mort a 83 anys després d'una vida dedicada al futbol", ha informat l'entitat mallorquinista. "El club vol traslladar el condol als familiars i amics. Ha marxat una autèntica llegenda del RCE Mallorca".

El davanter de Cáceres va ser un dels integrants de la plantilla que va aconseguir el primer ascens a la màxima categoria del futbol espanyol del Mallorca, la temporada 1959-60. Després d'allò, Oviedo va jugar tres temporades més a la plantilla, les tres a Primera Divisió. En total, va disputar 112 partits oficials amb l'equip, en els quals va marcar 18 gols.

A més, també va exercir com a entrenador del primer equip. En només dues temporades, va retornar el club a l'elit amb dos ascensos consecutius, de Tercera Divisió a Segona.

stats