FUTBOL SALA
Esports12/12/2014

El Marfil Santa Coloma no pot superar ElPozo a domicili (4-2)

Els gols de Dani Salgado i Adolfo no han estat suficients per contrarestar la capacitat ofensiva dels murcians

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma no ha pogut superar ElPozo Múrcia (4-2), en un dels partits avançats a divendres de la Lliga de futbol sala (LNFS). El conjunt català s'enfrontava a un dels conjunts més golejadors del campionat i, malgrat lluitar fins a l'últim minut, torna a casa de buit.

El partit s'ha decantat a favor dels murcians a la primera part, amb dos gols consecutius d'Adri, als minuts 10 i 12. Dani Salgado, per part del Marfil, ha pogut retallar distàncies de seguida i ha posat emoció al partit. Al descans s'hi ha arribat amb 2-1.

Cargando
No hay anuncios

El marcador donava esperances als catalans, però una diana d'Eka tot just començar el segon temps ha ensorrat l'equip de Xavier Passarrius. Juampi ha fet el quart per a ElPozo al minut 33, i Adolfo ha retallat distàncies just després. Amb el 4-2 s'ha acabat el partit, tot i que el Marfil ha disputat els darrers minuts amb porter-jugador.