HOQUEI SOBRE PATINS
Esports10/12/2017

El Manlleu lidera la Lliga femenina d'hoquei sobre patins després de derrotar el Voltregà al derbi

Gran triomf del Vilanova a la pista de l'Hostelcur Gijón

T.p.

BarcelonaEl Manlleu lidera la Lliga femenina d'hoquei sobre patins després de guanyar un emocionant derbi osonenc contra el Voltregà (4-3). Ara els dos equips sumen 22 punts, tres més que el sorprenent Vila-sana. Un dels grans favorits, l'Hostelcur Gijón, ha caigut a casa amb un gran Calmar CP Vilanova (2-3) i queda amb 14 punts, però amb dos partits menys que el Manlleu i tres menys que el Voltregà.

En el gran partit de la jornada, el Manlleu s'ha imposat gràcies a una exhibició d'Elisabet Gurri, autora de tres gols. Maria Pujadas ha fet el quart d'un Manlleu que guanyava 4-1, tot i que el Voltregà ha reaccionat amb dos gols de Natasha Lee i un d'Adriana Gutiérrez fins al 4-3 final.

Cargando
No hay anuncios

A Astúries, el Vilanova ha donat la sorpresa amb dos gols de Catalina Andrea Flores i un d'Alba Ambrós al final del partit, de manera que han desfet un empat provocat pels gols locals de Sara González i Marta González.

El Vila-sana, l'any del seu debut a Primera, no s'atura, i ha derrotat l'Alcorcón per 2-1 amb dos gols de Victòria Porta. El Cerdanyola és quart després de golejar per 6-3 el Bigues i Riells. Vanessa García (2), Andrea Massons, Laia Pera, Gemma Solé i Joana Xicota han fet els gols locals. Sara Cristòfol, Gemma Camp i Marta Borràs, els visitants. El Generali Palau Plegamans ha golejat 1-6 el CP Las Rozas amb gols de Laura Puigdueta (2), Berta Busquets, Daniela María Membreño, Paula Ferrón i Carla Fontdeglòria, i el Citylift Girona ha derrotat per 1-2 un Sferic Terrassa que segueix cuer. Laia Castro i Laura Manzanares han fet els gols gironins. Maria Igualada, el de les vallesanes.