FUTBOL
Esports27/10/2019

El Liverpool remunta contra el Tottenham i manté el coixí de sis punts al capdavant de la Premier (2-1)

El Manchester City de Pep Guardiola, que dissabte va golejar l'Aston Villa (3-0), és segon

A.n.

BarcelonaMalgrat començar perdent per un gol ben matiner de Kane, el Liverpool ha remuntat contra el Tottenham a Anfield (2-1). A la segona part, Henderson ha empatat amb un gran gol després d’una assistència de Fabinho i, al minut 74, Salah ha capgirat el marcador gràcies a un penal d’Aurier. Els reds mantenen el coixí de sis punts sobre el Manchester City al capdavant de la Premier League.

Els de Pep Guardiola van derrotar dissabte l'Aston Villa amb una golejada a l'Etihad Stadium (3-0). Sterling, que continua en estat de gràcia, va fer el primer gol (46'), mentre que dos migcampistes, De Bruyne (65') i Gundogan (70'), van completar el marcador. Els citizen van acabar el partit amb un jugador menys per l'expulsió de Fernandinho al minut 87.