FUTBOL
Esports24/09/2016

Segon empat consecutiu del Reial Madrid a la Lliga, ara a Las Palmas (2-2)

Araujo ha marcat el segon gol local en els últims minuts

BarcelonaEl Reial Madrid de Zinedine Zidane s'ha deixat dos punts al camp del Las Palmas de Quique Setién (2-2). L'equip blanc encara lidera la classificació, però ara amb un sol punt sobre el Barça.

Sense Pepe, Varane o Marcelo, el Madrid ha patit per controlar el joc valent dels canaris. Asensio, però, ha marcat el 0-1 aprofitant un rebuig de Javi Varas i abans del descans Tana ha fet el gol de l'empat.

Cargando
No hay anuncios

A la segona part, el Madrid ho ha intentat però sense gaire fortuna. Zidane, de fet, ha tret del camp Morata i un Cristiano protagonista, poc abans, de la jugada de l'1-2, quan el seu xut, aturat, ha acabat a les botes de Benzema (1-2). En els últims minuts, però, l'argentí Araujo, exjugador del Barça, ha fet el gol del 2-2 definitiu.