Copa del Món
Esports 07/09/2014

Lituània, Sèrbia, Turquia i el Brasil disputaran els quarts de final de la Copa del Món

Nova Zelanda, Grècia, Austràlia i l'Argentina han quedat eliminades

àlex Gozalbo
1 min
Pablo Prigioni i Marcelinho Huertas / JUAN CARLOS HIDALGO / EFE

BarcelonaLes seleccions de Lituània, Sèrbia, Turquia i el Brasil han aconseguit aquest diumenge el bitllet per disputar els quarts de final de la Copa del Món de bàsquet, que es disputaran demà i dimecres. Nova Zelanda, Grècia, Austràlia i l'Argentina, en canvi, han quedat eliminades.

El Palau Sant Jordi de Barcelona ha viscut les classificacions de Lituània i Turquia. Jonas Valanciunas (22 punts i 13 rebots) ha liderat el triomf lituà contra Nova Zelanda (71-76) en un partit molt irregular. Més suspens ha tingut el triomf de Turquia contra Austràlia (65-64), que ha deixat escapar un enfrontament que dominava per 12 punts de diferència. Emir Preldzic ha avançat el subcampió del món amb un triple a 5 segons del final. Joe Ingles, en canvi, ha perdut la pilota en l'últim atac australià. L'exblaugrana ha anotat 10 punts. David Andersen, un altre exculer, ha acabat eliminat per cinc faltes personals després de sumar 6 punts i 6 rebots.

El Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid, per la seva banda, ha sigut escenari de les classificacions de Sèrbia i el Brasil. L'equip serbi s'ha desfet d'una Grècia vinguda a menys (90-72). A més, el conjunt brasiler ha eliminat l'Argentina en un dels partits més esperats (85-65). El blaugrana Marcelinho Huertas, que s'ha quedat sense anotar, i els seus companys no han començat gens bé, però han pogut remuntar una diferència negativa de 10 punts. El jove Raulzinho Neto (21 punts) ha adoptat el protagonisme que normalment té el base del Barça.

stats