Esports10/02/2018

L’Iberostar Palma cau davant el Tau Castellón per 82 a 66

Després d’un primer quart molt igualat a la segona meitat el Tau Castellón ja es va posar amb 11 punts d’avantatge, que varen ser fulminants

ara balears

PalmaMal partit per l’Iberostar Palma que va perdre davant el Tau Castellón per 82 a 66.

Es va jugar un primer quart molt igualat, on el conjunt local no es va deixar intimidar pels mallorquins, que va acabar amb un empat a 21 punts en el marcador.

En el segon quart, es va mantenir la igualtat fins que l’encert del Tau va permetre agafar una lleugera avantatge anant al descans amb un 42 a 34.

Cargando
No hay anuncios

A la segona meitat els locals han seguit avançant i han començat amb una cistella de tres punts. Per la seva banda, la pilota no els entrava dins la cistella als de Fèlix Alonso. El conjunt mallorquí començà a viure el seu pitjor moment del partit, l’atac no els va funcionar i els locals, poc a poc, varen anar ampliant la diferència en el marcador.

El tercer quart va acabar amb un resultat còmode pel tau Castellón de 64 a 49 punts. Una situació complicada per l’Iberostar Palma que havia d’apretar si volia continuar dins el partit. Tanmateix el Tau no va donar opcions i en els tres primers minuts del joc es col·locava a 71-55.

Cargando

Els mallorquins varen aconseguir retallar 9 punts quan faltaven cinc minuts per acabar però de nou els locals varen reaccionar quedant amb un resultat de 82 a 66.