FUTBOL
Esports 27/05/2014

Iniesta: "L'escenari és diferent, però la il·lusió és la mateixa"

Iniesta i altres jugadors de la selecció espanyola han analitzat el proper Mundial que es disputarà al Brasil

Efe
2 min
Andrés Iniesta / GETTY IMAGES

MadridAndrés Iniesta, centrecampista del Barça i de la selecció espanyola, ha dit a la presentació de la programació de 'Mediaset' pel Mundial del Brasil 2014 que "l'escenari és diferent" entre el Mundial 2010 de Sud-àfrica i el d'aquest estiu del Brasil, però ha remarcat que "el que no canvia és la il·lusió" i que acudeixen a la cita "amb la idea de fer un grandíssim paper".

"Són dos escenaris diferents, anys diferents, però no canvia la il·lusió que tenim per tornar a fer les coses bé. Tenim una responsabilitat afegida si encara és possible, ja que som els actuals campions. Anem amb la idea de fer un grandíssim paper, tenim una grandíssima selecció per fer-ho bé i poc a poc", ha dit.

Fernando Torres, que també ha assistit a l'acte comercial, ha destacat la fam que té la plantilla per aquesta competició: "Hem tingut la gran sort de formar part d'aquesta generació de futbolistes, però tothom vol més. Sempre somies amb més", ha explicat el davanter del Chelsea.

"Tenim una gran oportunitat per fer grans coses al Mundial. La Copa Confederacions ens va deixar molt clar que el que ens espera serà d'allò més difícil. Volem seguir fent història", ha comentat Torres. "Anys enrere era impensable aquesta situació. Amb la humilitat que sempre ha tingut aquesta selecció intentarem guanyar de nou", ha afegit el jugador.

Per Pepe Reina, porter de la selecció espanyola, l'ambient que hi haurà en els estadis a favor del Brasil "és una dificultat afegida entre cometes". "Ha de ser una motivació, l'exemple és el que vam veure l'any passat", ha comentat el jugador del Nàpols.

"Sabem el que ens trobarem. Si ens criden és perquè en teoria ens temen i ho hem de prendre com una cosa positiva. Al camp només estarem onze contra onze", ha afegit el porter, que també ha sigut preguntat per les protestes socials al Brasil dels últims mesos."No esperem trobar res d'això. Tot estarà a l'altura d'una competició com un Mundial. Lògicament la gent tindrà els seus motius per protestar i, mentre ho facin pacíficament, ho hem d'entendre", ha comentat.

stats